Goca Tržan, je nakon razvoda od aktuelnog učesnika “Zadruge” Ivana Marinkovića, donijela odluku da se uda za Rašu Novakovića. On joj je, kako je više puta istakla ova pjevačica, bio velika podrška u teškim danima i veoma joj je pomogao u kada je vaspitanje njene kćerke Lene u pitanju.

DAN ZA ROMANTIKU NA PRIMORJU: Goca Tržan i Raša pune baterije u Tivtu, a ovako jedno drugom ISKAZUJU LJUBAV (FOTO)
– Ja sam najobičnija, normalna, lepo vaspitana ženska osoba. Nekada malo ratoborna i nepodnošljiva, ali to su retko momenti – tvrdi Goca, a o čemu najbolje može da posvedoči njen suprug Raša koji je bio uporan u namjeri da je osvoji i dao sve od sebe.

Kako je i ona sama priznala jedne prilike, Raša je naišao u jako lošem periodu u njenom životu, ali uprkos svim predrasudama okoline, oni su opstali vvše od decenije zajedno.

– Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro, i potpuno bez zadrške da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila – rekla je pjevačica.

Goca Tržan o problemima sa Rašom: Maltretira me, često je jezivo s njim
Osim ljubavi i podrške koju ona dobija od  nekoliko godina mlađeg svog supruga, veliki joj je vjetar u leđa kada je riječ i o vaspitanju i odgoju njene kćerke Lene, iz prvog braka koja živi sa njima.

Prvog maja imaju dva posebna razloga za slavlje: Goca Tržan i Raša ne skrivaju radost zbog ovolike sreće! | Ekskluziva.ba
– Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo– priznala je pjevačica, koja se godinama bori za potomstvo sa svjim suprugom.

Preporučujemo