Najpoznatije jutjuberke na Balkanu Anđela i Nađa Đorđević, pronađene su nakon cijelog dana potrage koja je trajala za njima. Ove dvije sestre su pronađene zajedno sa svojom majkomi njihovom sestrom marijomm, a da je potraga dobila sretan završetak i da je okončana, potvrdio je i njihov otac Zoram. Naime, kraj ove potrage je sve š0kirao i iznenadio.

Nađa Đorđević
Naime, Zoran je rekao da su njih četiri odlučile da “napuste porodicu”, to jeste da napuste njega. On tvrdi da je š0kiran i da se ni u snu nije nadao da će ikada nešto ovako ili slično da se desi.

– Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka porodica, i mi smo imali probleme, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem. Pokušao sam i preko njihovih prijatelja da ih pronađem, ali su isključile lokaciju – rekao je Đorđević.

Zoran Đorđević
On je istakao da bez obzira na sve, i na njihove odluke, njemu je ipak najbit nije da su one žive i zdrave, akada će one ponovo nastaviti sa snjimanjem, tvrdi da za sada nema tu informaciju.

– Rekle su da su žive i zdrave, ali da ne žele da više žive sa mnom. Nisam imao šta da kažem, jurio sam ceo dan, tražio ih… Molim Boga da su žive i zdrave, a to što ne žele da žive sa mnom nema veze. Zašto je to tako ne znam, proći će vreme, valjda će se javiti – dodao je on

Nađa Đorđević
Posjećanja radi, Anđela i Nađa su dvije djevojke iz Požarevca, koje trenutno žive u Parizu , i koje dominiraju balkansko Jutub scenom , a uspijeh im j eodao nenadano. Ako je sudii po sajtu “socialblade.com”, one mjesečno od Jutjuba zaradi preko 5000 dolara. Nekoliko dana prije njihovog iznenadnog nestanka, Anđela je se svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuče vidjela nepoznatog mupkarca koji je posmatrao upravo njihovu kuću koja se nalazi u Parizu.

Preporučujemo