On je nekada bio neodoljiv i fatalan po sve žene. Mnogi su obožavali njegove hitove koji su se nizali jedan za drugim i jako često se pronalazili u njima, ali on je samo nestao i povukao se iz javnosti. Ne potoji klub u našoj zemlji, ali i regionu da se nisu čule njegove pjesme, povezivan je sa mnogim djevojka sa naše estrade i jave scene.

Ok bend

Ipak, on se danas bavi potpuno drugačijim zanimanjem. Niame, mikrofon je zamjenio volanom, oženjen je otac bliznakinja. Goran Gluhaković, pjevač i frontmen OK benda, otkrio je da mu se vrijeme sada uglvnom svelo na taksiranje, ako uzmemo u obzir to da je on otac sedamnaestogodišnjih bliznakinja koje su počele da izlaze na mjesta gde im je tata nekad pjevao.

– Nekad sam pevao po klubovima i splavovima, a sad taksiram, razvozim ćerke po tim istim mestima za izlaske. Sreća u čitavoj priči je što poznajem gazde, pa sam uvek u toku gde su i šta rade. Nisam mnogo strog, ali čudna su vremena – rekao je nedavno Goran za emisiju “Premijera”, pa se osvrnuo na protekli period kada je izgubio drage ljude, koji su preminuli usled posledica korona virusa.

– Nisam bio uplašen do trenutka kada sam počeo da gubim drage ljude oko sebe. Doživeo sam nekoliko ozbiljnih tragedija – rekao je on, a onda se osvrnuo na krizu na estradi.

– Bio je težak period, nadam se da je iza nas. Vrlo je nezgodno, pogotovo za instrumentaliste i ostale članove benda. Ja imam neke varijante pored muzike, ne živim samo od muzike, inače bi to bio veliki problem. Imam dosta toga spremnog što se tiče pesama. Moja deca slušaju neku potpuno drugu muziku, ali uspem da im nekako proturim nešto svoje da čujem mišljenje – rekao je Goran u pomenutoj emisiji.

Ok bend

Podsjećanja radi momci iz Ok benda napravili su haos na estradnoj sceni. Njihovi hitovi sa novog albuma, veoma brzo su pronašli put do slušalaca, a pozitvine kritike se samo nižu. Iako pjesme imaju nesvakidašnje spotove i nove aranžmane, ostali su vjerni svom prepoznatljivom stilu, što je obožavaoce dodatno oduševilo.

Preporučujemo