Saša Popović i Suzana Jovanović u braku su više od dvije decenije, a rijetko ko zna kako je počela njihova romansa. Suzana Jovanović je počela da pjeva već sa 14 godina. Suzana je radila svadbe, ispraćaje i ostale privatne proslave, a već sa 17 godina se udala za prvog muža, kojem je u 18. godini rodila sina Danijela.

Međutim, Jovanovićeva je ubrzo shvatila da nisu jedno za drugo i razvod je bio neminovan. Nakon toga Suzana je riješila da ne zapostavi školovanje, te je vanredno pohađala srednju trgovačku školu. Suzana je paralelno sa pjevačkim nastupima davala ispite, a kada se preselila u Beograd sin je ostao sa bakom i dekom u Ralji kako bi završio školu.

USADILI SMO IM SKROMNOST! Saša Popović i Suzana Jovanović o odgoju djece! - Express
Prvi susret Suzane i Saše dogodio se 1996. godine kada je Popović na nagovor drugarice došao na snimanje Suzaninog spota kako bi se upoznali. Kasnije je otišao u restoran gdje je pjevala Jovanovićeva, kako navodi portal “Srbija danas”, gdje je cijelu noć naručivao pjesme i tada joj je ostavio broj telefona.Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom: Ovo su njihovi naslednici - Telegraf.rs

Međutim, trenutak koji je bio presudan za njihovu vezu bio je kada je Saša jednom prilikom odvezao Suzanu u Jagodinu na nastup. Kada ju je dovezao poljubio ju je u obraz i tako je počela njihova romansa. Suzana se ubrzo sa sinom Danijelom doselila u Popovićev dom na Bežanijskoj kosi, a njihovu ljubav krunisali su brakom 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”. Oni su iz svoje ljubavi koju su krunisali brakom dobili 2 djece, jednog sina i kćerku. Njihovu djecu jako rijetkoimamo priliku da vidimo u javnosti.

Preporučujemo