Na glamuroznoj premijeri dokumentarnog filma “Mudrost traume,” koja je okupila mnoge poznate ličnosti iz sveta zabave i filma, neizostavan deo događaja bili su i Novak i Jelena Đoković. Njihovo prisustvo privuklo je znatiželjne poglede publike i medijskih izveštača, što je sasvim uobičajeno za ovaj slavni bračni par, čiji su koraci često pod lupom javnosti. Novak, nedavno se vratio u Beograd nakon uspešnog nastupa za reprezentaciju na Dejvis kupu u Valensiji, a ovaj događaj je bio prilika da se zajedno pojave u javnosti.

Jelena je zauzela centralnu poziciju na događaju, gde je oduševila prisutne svojim govorom. Ona je istakla da je film “Mudrost traume” gledala svake druge nedelje u proteklih šest meseci, svaki put sa različitim fokus grupama. Svaki prikaz filma donosio je snažne emocije, a istovremeno je otkrivala nove dubine kako filma, tako i sebe. Jelena je izrazila duboko uverenje da će ovaj film biti emocionalno i praktično koristan za sve vrste publike. Posebno je zahvalila što je njihova fondacija omogućila prikazivanje filma i organizaciju diskusija u čitavom regionu, što će doprineti širenju važnih poruka filma.

Dok su stajali zajedno za fotografisanje, primetno je bilo kako Novak nežno razgovara sa Jelenom pred masom prisutnih. Njegova koncizna i iskrena izjava “Uživam dok te gledam” jasno je izrazila duboko divljenje i naklonost prema svojoj supruzi Jeleni. Ova jednostavna izjava služila je kao dodatni dokaz njihove duboke ljubavi.

Treba napomenuti da su oboje pokazali odličan modni ukus, usklađujući svoje odevne kombinacije. Jelena se odlučila za idealan jesenji ansambl, kombinujući suknju boje ugljena sa bež džemperom sa tri četvrtine rukava. Sa druge strane, Novak je nosio svetlosive pantalone uz tamnu košulju. Njihov odabir odeće nije prošao neprimećeno i bio je prava inspiracija za sve one koji traže svestrane i elegantne jesenje kombinacije za različite događaje.Nema sumnje da Jelena Đoković ne samo da je žena sa stilom, već i da ima izvanredan osećaj za modu koji inspiriše mnoge.

Preporučujemo