Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” Nensi Stojanović uživa u ljubavi sa vjerenikom Miloradom. Iako nisu baš dugo zajedno, oboje su za vrlo kratko vrijeme shvatili da je to prava ljubav i da žele da ostatak života provedu jedno sa drugim i da se nikada ne razdvoje.

– Ja sam posle mesec dana shvatila da je to to. Šta da kažem kad smo se posle dva i po meseca zabavljanja verili, tačnije on me je verio ispred Hrama Svetog Save tako da je kod nas to odmah prepoznalo. Od starta je krenula hemija – iskreno priča Nevena i otkriva kada je i gdje počela njihova romansa.

 

– Upoznali smo se u kafani na mom nastupu. On je bio u separeu ispod bine, snimao me, tako je krenula komunikacija. Nije gubio vreme već sutradan se javio, dopisivali smo se neprestano i posle dva dana smo ušli u vezu – ispričala je pjevačica.

RITAM KIDA! Nevena Nensy Stojanović novom pesmom digla prašinu (VIDEO) - Paparazzo

Ona ne krije da s eveć dugo vremena pitala da lu uopšte postoji pravi muškarac za nju, a sada kada ga je napokon našla i dobila, ona za sebe može da kaže da je sretna žena.

– Dočekala sam ga iako sam bila nestrpljiva, ali do 35. godine sam sve imala neuspešne veze. Ovaj put sam dobila ono što sam zaslužila od samog starta ali se izgleda zvezde nisu namestile – kaže pjevačica.

Uzevši u obzir da je od prošlo skoro godinu dana, šta bi trebalo da bude krajnji rok za organisaciju savdbe, Nensi je otkrila i u kojem momentu će biti upriličeno slavlje.

MOGLA JE DA ZAVRŠI DVA FAKULTETA: Ona se već 8 godina takmiči u Zvezdama Granda! PREVAZIŠLA I ALEKSANDRU MLADENOVIĆ
– Malo ćemo probiti termin (smeh), svi nas intenzivno pitaju za svadbu. Upala sam u gužvu oko pesama, tri godine ništa nije bilo i sad je bilo vreme da se malo posvetim karijeri. Ali svakako mislim da ćemo svadbu održati krajem aprila, početkom maja. Volela bih da svadba svakako bude pre nego što se desi beba, da ne bih sa stomakom do zuba išla. Daj Bože da sve ide po planu – zaključuje Stojanovićeva.

Preporučujemo