Ruska starleta i jedna od najpoznatijih ruskih influensera Marina Lebedeva, um*la je na orecijskom stolu. Naime, ona je željela da promjeni izgled svog nosa, pa se odlčila da se podvrgne rekonstruktivnoj hirurgiji na Artibeaut klinici u Sankt Peterburgu, prenosi The Sun.

Kao je prenio The Sun, ova operacija je koštala 4 700 eura, a ova 31-gosišnjakinja je preminula od neželjeoog dejstva i reakcije na naesteziju. Kako se navodi, temperatura njenog tijela naglo je počela da pada, a uprkossvim nadljudksim naporima ljekara nije uspjela biti spašena. Prema daljem pisanju, odmah je pozvana i Hitna pomoć, jer se radi o privatnoj polklinici i nisu imali dovoljno stručnog osoblja, ali su ipak mohli da konstatuju samo sm*t.

The Sun dalje prenosi da je protiv te privatne poliklinike, a na tome je insistirao isključivo Marinin suprug, koji je za ovu tra*ičnu vijest saznao kada se vratio sa službenog puta. Iza Marine je ostao sin, o kojem će se nastaviti brinuti njegov otac.


-Lekari su u šoku, ovo se događa jednom u milion slučajeva – rekao je neimenovani izvor iz ruske klinike, prenosi pomenuti medij.

Direktor ove ustanove, doktor Aleksander Efremov, rekao je da je pacijentkinja prije operacije prošla niz testiranja.


-Verujem da je neki genetski problem doveo do njene smrti, ali će to biti istraženo nakon forenzičke analize. Operacija je sprovođena po uobičajenim standardima – istakao je on, prenosi The Sun.

Preporučujemo