Kada se pojavila na javnoj sceni prije više od trideset godina Viki Miljković važila je za ljepuškastu, zgodnu mladu pjevačicu sa talentom za pjevanje. Danas poslije beskonačno mnogo otpjevanih nastupa i koncerata, ni ona sama ne zna koliko hitova i albuma na tom planu nije se mnogo što-šta promjenilo. Estradna umjetnica izuzetno drži do svog izgleda, povremeno se ugoji kilo, dva ali to brzo skine, redovno se njeguje kada je koža lica i tijela u pitanju i pobornik je tretmana koji produžavaju mladost i jedrinu.

Sati provedeni u beauty salonu u Vikinom slučaju daju itekakve razultate, te na konto lijepog izleda ona vrlo često dobija komplimente. Upravo to navelo ju je na korak koje mnoge dame sa javne scene izbjegavaju. Naime, Viki Miljković bez šminke fotografisala se za društvene mreže što je pokrenulo bujicu komentara. Pojedini su komentarisali da zvijezde poput nje ne bi trebalo da se do te mjere pred javnošću ogole, jer je zatajnost javnih ličnosti zapravo njihova najveća moć.

Viki Miljković – Wikipedija
Većina, pak, smatrala je da je ovaj gest estradne umjetnice vrlo hrabar i svakako nešto što će je još više zbližiti sa publikom, posebno ženama njenih godina, koje sanjaju lice bez bora. Bilo je i onih trećih koji u fotografisanju bez make upa nisu vidjeli niti ludost niti hrabrost već isključivo normalan korak žene koja nema čega da se postidi. Po njihovom mišljenju Viki Miljković bez šminke pokazala je kako treba da izgleda nJegovana žena na pragu šeste decenije.Viki Miljković

Preporučujemo