Jedna od naših najomiljenijih i najduhovitijih pjevačica, Nataša Bekvalac se nedavno vratila sa turneje koju je održa u Americi, a koliko je ovazvijezda popularna čak i na drugom kntinentu govori i to da je ona dobila čak i bračnu ponudu. Podsjećanja radi, pjevačica je napravila pravu pometnju svojom posljednjom objavom na svom Instagram nalogu.

– Rekla sam da- napisala je kratko Nataša Bekvalac u svom stilu, dok na fotografiji vidimo kako našminkani muškarac kleči ispred nje i drži je za ruku.

PREDOMISLILA SE Nataša Bekvalac sa pratiocima na Instagramu podijelila fotografiju druge ćerkice, ubrzo nakon toga je OBRISALA - Srpskainfo
Nataša je ovu sliiku podjelila u jeku priča da je zaprošena “preko bare”, pa je odmah pokrenula lavinu poruka na pomenutoj društvenoj mreži.

Ipak njena ljepota je zasjenila i stanovnike drugog kontinenta, otkrio je izvor koji je ispričao da je pjevačicu nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – šokirao je izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

– Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio je sagovornik, pa otkrio kako je pjevačica reagovala na bračnu ponudu.

Nataša Bekvalac već otvorila bikini sezonu (FOTO)

– Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio – dodaje izvor.

Preporučujemo