Ljubav između Tonija Cetinskog i njegove supruge Dubravke neizmerno traje već punih deset godina, a razlozi zbog kojih ovaj poznati pevač voli svoju suprugu su brojni i duboko ukorenjeni. Kada su odlučili napustiti užurbani život Zagreba, prva reakcija okoline bila je čista zavist usmerena ka njihovoj hrabroj odluci. Gradski metež i stalna užurbanost postali su stvar prošlosti, ustupivši mesto miru koji im je nedostajao.

Desetogodišnjica braka Tonija i Dude je na horizontu, a svaki dan predstavlja povod za slavlje iz više razloga. Oni sami vole istaći kako je Dubravka doslovno spasila Tonijev život, a zatim su zajedno prošli kroz niz izazova koji su ih zauvek povezali. Prema Tonijevim rečima, “prebacili su preko glave” mnogo toga, stvarajući snažnu vezu koja ih čini srećnim svakog dana.

Toni smatra da bi se crkveno venčanje trebalo posebno uzeti u obzir, smatrajući ga ključnim pečatom njihove ljubavi. To se dogodilo tek 2021. godine, kada su pred Bogom izrekli svoje zavete, čime su dodatno utvrdili svoju predanost jedno drugom.”U crkvi je prvi put izrekla one reči koje su mi najvažnije. Sve ostalo bilo je iskreno i divno, ali crkva je za nas bila poseban trenutak, trijumf naše ljubavi, mesto gde smo pronašli najveću sreću. Nakon deset godina, osećamo se sveže kao da smo tek juče započeli ovu predivnu vezu”, otkrio je Toni u jednom intervjuu.

I dalje oseća “leptiriće” u stomaku, iako su prošle godine, što smatraju intimnim detaljima koji čine njihovu vezu posebnom i neponovljivom. Toni Cetinski ne stidi se priznati da mu je Dubravka bila poput utehe nakon dva neuspela braka. “Ona me leči ljubavlju i svojom dobrotom”, kaže pevač, dok istovremeno očarano priznaje da su Dudine ženske čari neodoljive.

“Dubravka je medicinska sestra s velikim srcem”, šali se Toni, ali ističe da su njen izgled i unutrašnja lepota bili ključni faktori koji su ga osvojili. “Toliko je zgodna da sam doslovno izgubio ravnotežu i morao posegnuti za kolicima. Njena lepota jednostavno me obara”, deli pevač s obožavaocima.Pored “intimnih stvari” koje Toni ne želi detaljnije otkrivati, priznaje da mu odgovara što je Dubravka “žena dete”. “To je nešto što je jako kompatibilno meni”, objašnjava pevač, dodajući da i sam oseća detinjastost koju nema nameru izgubiti.

“Uvek sam govorio da taj mali princ u sebi treba zadržati. Obožavam decu, deca obožavaju nju, i to je sasvim dovoljno”, zaključuje Toni Cetinski, dok istovremeno izražava zahvalnost što je zajedno sa suprugom prošao kroz tešku zdravstvenu krizu, čime su njihova ljubav i snaga dodatno učvršćene.

Preporučujemo