Medijski krugovi i slučajni prolaznici su gotovo neminovno primijetili Lidiju Takač, policijsku službenicu iz Novog Sada, koja se bavi poslom kojim se odabire relativno mali broj žena. Unatoč izazovima i predrasudama s kojima se suočava, Lidija ostaje predana i stručna u obavljanju svog posla kao policajka. Njen profesionalni integritet sjaji u trenucima na dužnosti, a njen vanjski izgled ne može proći nezapaženo. I dok je iznošenje privatnih detalja iz njenog života postalo gotovo svakodnevna pojava, to samo svjedoči o njenom sve većem utjecaju i popularnosti na društvenim mrežama.

S obzirom na trenutno korištene slobodne dane, Lidija uživa u zasluženom godišnjem odmoru sa svojom kćerkom, a fotografije njihovog boravka na plaži nisu ostale nezamijećene. Njezina neosporna privlačnost izazvala je brojne komentare i reakcije, popraćene komplimentima koji se odnose na njen fizički izgled. Međutim, istovremeno su se pojavile i neprikladne poruke i omalovažavanja usmjerena prema njenom izboru profesije.Jedan pojedinac je izrazio svoj interes na vrlo neprimjeren način rekavši: “Rado bih vas pratio ako biste me uhitili.” Drugi su nastavili u sličnom tonu: “Da me uhvati policajka poput vas, ne bih mogao odoljeti iskušenju.” Bilo je i onih koji su iznosili neumesne molbe, poput: “Molim vas, primite me i obuzdajte.” S druge strane, neki su se ograničili na komentare poput “Ovo je prilično uzbudljivo” i “Kakav zadivljujući prizor.”

Nemoguće je ne primijetiti Lidijinu iznimnu figuru na fotografijama, posebno onoj na kojoj pozira u zanosnom ljubičastom kupaćem kostimu. I nakon poroda, njena tjelesna forma ostaje iznimno zgodna, s trbušnjacima koji izgledaju poput čvrstih pločica. Upravo zato su mnogi oduševljeni njenim postignućem u vraćanju forme nakon trudnoće.No, treba napomenuti da Lidija Takač nije samo zavodljiva vanjska pojava. Ona je i diplomirana pravnica, sa značajnim obrazovanjem i stručnošću koja stoji iza svog posla u policiji. Ocenjivati nečiju stručnost i kompetencije temeljem izgleda ili društvenih medija je površno i nepravedno.

S popularnošću na Instagramu i praćenjem od preko 160.000 osoba, Lidija je postala internetska zvijezda. Redovito objavljuje slike na kojima nosi svoju policijsku uniformu, ali i one koje prikazuju njezinu elegantnu odjeću. No, važno je razumjeti da njen vanjski izgled i atraktivnost ne bi trebali umanjiti njen profesionalizam i kompetenciju u obavljanju policijskih dužnosti.Naposljetku, njen primjer također služi kao podsjetnik na to kako izgled može biti varljiv, te da se iza svakog pojedinca kriju vještine i sposobnosti koje zaslužuju priznanje bez obzira na to kako izgledaju. Lidija Takač ostaje inspiracija mnogima, kako u pogledu njenog posla u policiji tako i u vraćanju forme nakon majčinstva.

Preporučujemo