Životne okolnosti nisu bile naklonjene mladoj Ani Bekuti kada je, sva odvažnost u svojim sedamnaestim godinama, donijela odluku da postane majka i donese na svijet svog sina Igora. Ana Bekuta, koja je s Milutnom Mrkonjićem dijelila nekonvencionalnu ljubavnu priču, suočila se s iznimno teškim periodom u adolescenciji. Ova istaknuta srpska pjevačica posljednjih desetljeća donijela je odluku o rođenju sina Igora Polića dok je još pohađala gimnaziju.

Nakon rođenja Igora, okolnosti u njezinoj obitelji nisu bile naklonjene, te je bila primorana ostaviti sina u domu. “U sedamnaestoj godini donijela sam zrelu odluku da postanem majka, bez obzira na sve izazove ovog svijeta. Malaletna sam bila, odnosi u obitelji, selu i okolini nisu bili sjajni. Kako bih smirila situaciju, odlučila sam dati Igora u dom u Zvečanskoj ulici”, prisjećala se Bekuta u svojevremenoj izjavi. Tada je prolazila kroz izrazito neugodno i teško razdoblje, no srećom, uspjela je pronaći izlaz iz te situacije.

“Igor je ostao u domu osam i pol mjeseci, a ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se. Kada sada govorim o tome, kao da govorim o nekom drugom životu, ta osjećanja su negdje potisnuta”, izjavila je Bekuta. Dobila je odobrenje roditelja da sina dovede kući nakon što su riješili obiteljske probleme. “Tek kada se stanje u obitelji sredilo, kada su roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je svibanj, a u rujnu sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice”, prisjeća se Ana.

S obzirom da je postala majka u mladosti, Ana je morala brzo sazrijeti. “U svojoj sedamnaestoj godini sam odrasla. Moje mladenačke igre su zamijenile pelene i briga o djetetu. Bila sam, kako bi rekli današnji klinci, fokusirana, nezreli oboje, i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila nakon druge godine, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se posvetim glazbi”, otkrila je pevačica u jednom intervjuu.Danas, Igor je Anin najveći oslonac u životu, a mnogi primjećuju da njegov izgled dosta podsjeća na majku.

Preporučujemo