Pun Mjesec se aktivira 8. novembra i donosi nam duboke emocije koje nas pozivaju na transformaciju. Vladar ovog Mjeseca je Venera u Škorpiji koja pojačava sve negativne aspekte ljubavnih odnosa u kojima jesmo. Mnogi od nas će imati veoma jasne uvide i donijeti odluke o prekidu partnerske veze. U ovom periodu sve što vam se čini da možete pokrenuti, to je samo velika varka.

16. novembra Venera prelazi u znak Strelca i biće pod jakim uticajem Jupitera u znaku Ribe. Ova Venera je pod uticajem kvadrata sa Jupiterom i Neptunom i u opoziciji sa Marsom. Venera upućuje na mnoge nejasne definicije ljubavnih odnosa, posebno će biti zbunjeni Djevice, Ribe i Blizanci. Dok traje ovaj uticaj ne treba po svaku cijenu donositi ljubavne odluke ali i neke odluke o novcu i o saradnji sa inostranstvom.

Greška u zodijaku potvrdila: Astrologija je mit! - tportal

17.novembra Merkur ulazi u znak Strijelca, gdje se nalazi u svom izgonu. Merkur će potencirati veoma nestabilne odluke i problem da se dogovorimo oko nsjbanalnijih sitnica i situacija. Može doći do problem u razumijevanju sa najbližima, što se negativno odražava na mladje pripadnike ovog znaka Strijelca.

22.novembra Sunce prelazi u vatreni znak, u znaku Strijelca, gdje će boraviti do 21. decembra. U ovom periodu Strijelčevi slave svoje rodjendane a onima koji imaju Ascedent ili podznak u znaku Strijelca, ovo je veoma bitan period da donesu bitne životne odluke. U ovoj fazi dok Sunce šeta kroz ovaj optimistični znak, najvažnije je kod sebe osvestiti potrebu za slobodom i nezavisnim načinom razmišljanja. Ono što se dobije slobodno i svojom voljom, to je put do ljubavi i radosti.Astrologija: Dragi moji ljudi, živite li januar? Šta je ovo i ko mu je dozvolio?

Vec 23. novembra osjetićemo energiju Mladog Mjeseca u znaku Strelca, koja će biti veoma aktivna zbog opozicije sa Marsom. Bićemo pod uticajem snažne unutrašnje borbe koja nas poziva da sredimo stvari koje se dešavaju već neko vreme. To su stvari koje se odnose na osjećaj slobode, koliko i gdje smo slobodni i gde i kako možemo menjati svoje trenutne životne pozicije.Prva godina

24. novembra Jupiter u znaku Ribe kreće direktno što će biti veoma zanimljiva energetska faza posebno za sve one koji su rodjeni u znaku Ribe, imaju podznak, Mjesec, Veneru ili Mars u ovom znaku. Biće svjedoci nekih neverovatnih preokreta u životu, o nekim stvarima o kojima su sanjali tokom januara i februara početkom godine.

Preporučujemo