Marija Kilibarda je izuzetno privlačna i omiljena srpska voditeljka i novinarka. Rođena je 29. avgusta 1980. godine u Beogradu. Osim što je poznata po svojoj lepoti, Marija se ističe i svojim visokim profesionalizmom. Ima dve mlađe sestre, Jovanu i Oliveru, oca Vlajka, majku Žanetu i očuha Zdravka. Marijini roditelji su se razveli kada je imala samo godinu dana, ali njihova podrška u njenom životu nikada nije izostala.

Njen put obrazovanja uključuje završenu osnovnu školu “Kralj Petar Prvi” i srednju medicinsku školu, gde je stekla znanje za fizioterapeuta. Nakon toga, upisala se na Fakultet političkih nauka, na smeru socijalni rad i socijalna politika, i istovremeno pohađala Višu školu, na smeru sportski menadžment. Marija je već sa svega 19 godina počela raditi kako bi se izdržavala, što je uticalo na to da privremeno prekine studije na fakultetu. Na Višoj školi, sada je apsolventkinja i nada se da će uskoro završiti i diplomirati.

Voditeljka Marija Kilibarda već tri godine srećno je u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović. Na početku njihove ljubavi, par je svoju vezu držao daleko od javnosti, ali u poslednje vreme Marija često deli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu podelila selfi na kojem nosi elegantnu crnu korset haljinu, pri čemu je istaknula sledeći duhovit opis:

“Nešto staro (diskus hernija), nešto pozajmljeno (Tićine minđuše), nešto novo (saradnja), nešto plavo (tašnica koja se ne vidi). Spremna!”Ovim je aludirala na tradicionalni narodni običaj da mlada na svom venčanju nosi nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto novo i nešto plavo. Njeni pratioci na društvenim mrežama širom špekulišu da bi ovakav opis mogao da ukazuje na to da Marija i Branislav planiraju da uskoro stanu pred oltar.

Preporučujemo