Aleksandra Ristanović je kao devojčica uživala u folkloru, a kasnije je stekla popularnost u prvoj sezoni poznatog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” 2004. godine. Tada je pobednikom postao današnji pevač Bane Mojićević. U istom periodu, učešće su uzeli i Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, kao i Aleksandra Ristanović.

Nakon završetka ovog takmičenja, Aleksandra je snimila baladu pod nazivom “Dočekaj me sa osmehom” i učestvovala na prvom Grandovom festivalu sa pesmom “Kaži da me voliš”. Posle toga, napravila je pauzu od čak 13 godina tokom koje nije bila prisutna na televiziji. Tek se 2017. godine vratila na scenu sa pesmom “Žena nevolja” i od tada aktivno nastupa u mnogim gradovima Srbije, ali takođe i u dijaspori širom Evrope. Prvi album je izdala pod etiketom Mega Sound.

Iako je već godinama prisutna na estradi, svoj privatni život je čuvala kao tajnu.

Nedavno je odlučila da se otvori pred kamerama i podeli sa javnošću svoje preference kada su u pitanju muškarci, kao i kako su se njeni pogledi na ljubav i život promenili sa zrelim godinama. Prvi put se pred kamerama pojavila tokom prve sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, gde je otkrila kako je učila pesme i pripremala se za nastupe. Takođe, podelila je svoje iskustvo iz perioda 90-ih i početka 2000-ih, opisujući kako se tada zarađivalo.

Kada je reč o ljubavi, Aleksandra je istakla da muškarci ponekad imaju predrasude prema njenom poslu. “Verovatno da imaju predrasude dok ne upoznaju mene lično. Prilaze mi srećno oženjeni, razvedeni ili mnogo mlađi. Meni ne prija da budem sa nekim ko ima 20 godina, moj rođeni brat je 10 godina mlađi od mene, za mene je on još uvek klinac, iako ima 30 godina. Zamislite da ja budem sa nekim mlađim. Ranije sam više volela starije partnere, ali sada, pošto imam 40 godina, više mi ne odgovara da budem sa nekim mnogo starijim. Moj izbor su osobe koje su u mojoj blizini po godinama ili par godina mlađi, i to je to”, ispričala je Aleksandra.

Preporučujemo