Javnosti je sigurno manje poznato da naša diva Jelena Karleuša, 2014. godine izgub*la bebu u osmoj nedelji trudnoće. Iako pjevačica nije željela da iznosi detalje iznendnog prekida treće trudnoće , ona je jedne prilike potvrdila za domaće medije, da je zbog svega proživljenog doživjela i pravi pa*ao.


– Stvarno ne želim da pričam o tome. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je da kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica – rekla je Jelena.

– Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim da se o tome piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem – zaključila je Karleuša.

Ona je tada za domaće medije ispričala i to kako su joj se u najtežim trenucima, kao i uvijek njeni najbliži našli pri ruci, i bili joj najveća podrška kao i uvijek.

Jelena Karleuša - Wikipedia

– Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama, suprug, majka, otac, tetka, brat, prijatelj… Oni su moje utočište i oni prave bedem oko mene. Povodom ove dirljive priče, i svi mediji su kontaktirali s Karleušom, ali ona nije željela da se iznova prisjeća koliko joj je teško pao gubitak bebe. Zamolila je tada za razumijevanje i ljubazno rekla:karleuša prije plastičnih operacija | Zabava | Zvijezde i tračevi

– Stvarno ne želim da se o tome piše, ja sve vreme nastojim da to sakrijem.Inače, domaći mediji su prije nekoliko mjeseci došli do informacije da je Karleuša smještena na klinici u Višegradskoj, gdje je navodno imala neku intervenciju. I tada su je pozvali, ali je ona negirala da je imala bilo kakav problem, već da je svratila u posjetu svojoj prijateljici.

Preporučujemo