Poznata glumica Marija Petronijević je godinama unazad željela da krije identitet svog partnera s kojim ima i sina. Javnost je ipak saznala da se radi o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku. Iako je Marija koja se proslavila u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vješto skrivala svoj privatni život od javnosti i nije željela da otrkije svog izabranika, to je učinio on umjesto je i tako objavio njihovu fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Marija Petronijević
„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par…“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Ako je suditi po osmijehu koji je ona uputil svom suprugu na fotografiji, kod njih cvjetaju ruže, a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

– Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac – rekao je on tada.Marija Petronijević

– Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju – rekao Milinko.Marija Petronijević

Kako se sazaje, ona je sada u žalosti, pošto su preminuli, i nije željela da razgovara o svom privatnom životu. Čuva ovce i obrađuje zemlju. Marija Petronijević se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korijenima i zdravom načinu života, a da li je na tu odluku uticao i Milinko, nije poznato.

Preporučujemo