Kao i u večini psoljednjih dana, tako i danas moramo objaviti, ne tako lijepu vijest. Naime, poznati ruski reper Paša Tehnik pao je u komu, a prema pisanju tamošnjih medija, koji su se pozvali isključivo na objavu njegove supruge Eve Karitskaje. Kako je naveo jedan od tamošnjih medija, Gazeta, ovom pjevaču je pozllo nakon velike žurke koja je održana 6. oktobra, a zatim je hospitalizovan i hitno je prevezen u bolnicu “Botkina”.

Njegova supruga Eva Karitskaja, iznijela je niz tvrdnji gdje kaže da su na toj zabavi njenom mužu, kojem je inače prije nekoliko mjeseci ustanovljena dijagnoza epilepsije, nuđene nedozvoljene supstance, koje je koristila većina prisutnih na toj zabavi. Ona je još navela i to da je reper imao napade i po nekoliko puta u jednom mjesecu.

Паша техник биография википедия. Паша Техник — Биография, Ютуб, Личная жизнь, фото, жена
Reper Paša Tehnik (Paša Tehničar), kojem je inače pravo ime Pavel Ivlev, izašao je iz zatvora 2021. godine. Paša je 2020. osuđen na jednistvenu kaznu zatvora od 11 mjeseci, a kaznu je izdržavao zbog ponovljenog djela – vožnja u alkoholisanom stanju. Tada je pregledom u njegovoj krvi pronađen kokel psihoaktivnih nark0ti*kih supstanci, a ranije je već ovaj pozanti ruski pjevač Paša Tehnik služio kaznu zbog posjedovanja droge i nark0ti*kih sredstava. Pasha Technik, čija je biografija nepoznata širokoj publici, jedan je od najizloženijih izvođača ruske hip-hop scene. Tema njegovih pjesama uglavnom je vezana uz uporabu droga, povremeni seks i druge epizode marginalnog načina života. Tekst je teško pročitati i pun vulgarnosti. U tom smislu stavovi o kreativnosti Tehnologija su izrazito polarni: neki ga smatraju genijem, drugi – mentalno nezdravom osobom.Паша Техник: биография, карьера, личная жизнь | Какой Смысл

Preporučujemo