Sin našeg proslavljenog pjevača Miloša Bojanića, Mikica Bojanić koji je aktuelni takmičar rijaliti programa “Zadruga” se prije nešto više od petnaest godina našao u centru sakndala, kada su njegove na*e fotografije isplivale u javnost. Naime, u medijima se dosta spekulisalo da su Mikicine na*e fotografije unijele razdor u porodicu Bojanić. Navodno je Mikicin otac, Miloš Bojanić pobjesnio, jer mu je sin narušio njegov ugled, i javnog ga obrukao. U medijima se pričalo i pisalo o đestokim svađama oca i sina, pa čak i o tome da je Miloš želio da se javno odrekne Mikice.


Miloš je sada odlučio da objasni da sa sinom nikada nije imao ni najmanji problem, pa tako ni kada su njegove sporne fotografije dospjele u medije.

Miloš Bojanić se rasplakao usred emisije | Zabava | Zvezde i tračevi
– Otkako je on progovorio, prohodao, nikada u životu između nas nikada nije bio nikakav nesporazum, konflikt. Prema meni je bio toliko drag, blizak, odgovoran, omiljen, nikada ga u životu udario, dok je potpuni slučaj sa Banetom. Mikica je ceo svoj život, i dan danas, moj miljenik i o konfliktima među nama nema govora – rekao je Miloš, a potom objasnio kako je Mikica kao od majke rođen završio na naslovnici.

Mikica Bojanić na moru uživa sa porodicom

– Presvlačio se, vi znate kako novinari fukncionišu, samo čekaju situaciju da uslikaju… Da li neko može da pomisli da je moj sin ili bilo ko od nas lud i glup da izađe go i kaže:”Slikajte me da pokažem svoj ponos”? Imao je bele pantalone i crne gaćice, videle su se kroz kameru i želeo je da se presvuče. Neko je to uslikao i objavio. Znam da su me tada zvali:”Jao, Miloše, pa šta je ovo”, rekoh tad:”Ne znam, pitaću ga kad bude došao kući”. Tada mi je rekao:”Pa, ćale, ti znaš kakav sam, nisam znao ni da su me slikali novinari. Presvlačio sam se, nisam razmišljao da će me neko slikati”, tad je bio mlad, tek je krenuo da se bavi muzikom – objasnio je Miloš Bojanić.

Preporučujemo