Poznatu voditeljku Rušku Jakić je već godinama imamopriliku da viđamo na televiziji. Ona je sada odlučila da prokomentariše svoje mlađe kolege i kolegice, pa je tako iznijela š0k tvrdnje da se 90 % voditeljki na našim prostorima bavi najstarijim zanatom, pa su kako ona kaže i uspjele u svom poslu.

Ruška Jakić – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište
– Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno. Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke, gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova. Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo – objasnila je ona.

Ruška Jakić za samo godinu dana prošla kroz pakao: Tri tragedije, razvod i opraštanje od ćerke

– Imam ja onu moju rubriku “Da, svakako, ne, nikako” kako se oblači jer moda, ove krpice na meni su znak ko sam, šta sam i gde sam krenula, kako ću nekome da kažem dobro jutro, dobar dan ili dobro veče. Ne možeš ti polugo, ne znaš da li imaš suknju ili nemaš, da razgovaraš sa ministrom policije, ili uopšte da se pojaviš na TV u 6 sati ujutru, a meni se sve čini da je nešto zaboravila da obuče – rekla je Ruška i smatra da je uzrok toga što mladi ljudi, koji žele da rade na televiziji, u medijske kuće dolaze čudnim putevima.Ovako je Ruška Jakić izgledala sa 19 godina i jasno je zašto su muškarci ginuli za njom (foto) || Story.rs

– Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice. Što ja toliko trajem? Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi – otvoreno je ispričala.

Preporučujemo