Pola, kćerka slavnog glumca Klausa Kinskog, rođena je 1952. godine u Berlinu. Bavi se, takođe, glumom, a udata je za advokata Volfganga Hepnera, sa kojim ima troje djece. Naime, ona je 2013. godine objavila svoju knjigu gdje u potpunosti iskreno opisala odnos sa ocem. Otkrila je nevjerovatne detalje njive ince*tuozne veze. Ipak, s druge strane majka glumice je tvrdila kako ništa nije primjećivala. Najstarija kćerka glumačke legende ističe da je otac, poznat po ulogama u filmovima Vernera Hercoga, počeo sek*usalo da je zlostavlja kada je imala samo pet godina i da je to trajalo narednih deceniju i po.

Police de caractères » : le retour de Nastassja Kinski passe par Lille - La Voix du Nord
– On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina – rekla je Pola Kinski.

Ipak, otežavajuća okolnost je ta što je njen otac preminuo 1991. godine od posljedica srćanog udara, te se druga strana priče ne može čuti. Ipak, Pola naglašava da je sve ove godine živela u strahu da joj niko neće vjerovati, ali da je konačno došao trenutak da o svemu progovori.

 

– Kao dete sam uvek držala jezik za zubima, jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje. Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada. Večito sam bila rastrzana između poriva da mu udovoljim ili da ga odbijem – rekla je glumica.Klaus Kinski repeatedly raped me during my childhood, claims daughter | Germany | The Guardian

Ona je naglasila da je godinama unazad trpila na*ilje, kako se*sualno, tako i fizičko, a d su verbalne uvrede bile svakodnevne, ali i da joj je otac govorio kako je njegovo ponašanje bilo sasvim normalno i da tu nema ništa sporno jer “tate širom svijeta rade to isto svojim kćerkama”.

– Napisala sam knjigu, jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdižu iz godine u godinu, morala sam da reagujem – rekla je Poli.

Preporučujemo