Pjevačica koja se može pohvaliti uspješnom karijerom i hitovima koji se baš dugo slušaju definitivno je Viki Miljković. Pored uspješne karijere pjevačice tu je i takmičenje Zvijezda Granda u kojem je jedna od članica žirija. Sa suprugom Tašketom ima jednog sina Andreja.

 

Za razliku od ostalih vršnjaka poznatih ličnosti on ne voli da se pojavljuje u javnosti i ne koristi slavu roditelja nego svoj put ka uspjehu stvara sam. Trenira tenis i zaista je dobar u tome a roditelji ga podržavaju.

Iako je imao predispozicije Andrej ne želi da bude javna ličnost nego se odlučio da strpljivo i naporno gradi svoju karijeru na teniskim terenima. Kako Viki ističe on je baš zaljubljen u taj sport i samo o tome razmišlja.

 

Adrej veliki dio svog vremena posvečuje fizičkoj kondiciji, sad je več odrastao momak i djevojke privlači njegov izgled. Uskoro bi mogao i roditeljima da dovede djevojku da je upoznaju a Viki je otkrila kakvu priželjkuje snaju. Kako kaže to je izbor njenog sina je samo njegov ali bi volila da je to žena koja poštuje njega a i on nju.

Preporučujemo