Jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji je Maja Nikolić a rodila se u Sarajevu pa sa 18 godina preselila u Beograd. Prijavila se za posao na BK televiziji i dobila ga a da bi se dodatno obrazovala za posao voditeljice završila je i školu novinarstva koju je organizovala pomenuta televizija a vodila je nekolicinu popularnih emisija.

 

Nakon tog posla prešla je na državnu telviziju i vodila je jutarnji program a prije nekoliko godina prihvatila je ponudu Prve srpske televizije a kroz tri godine prešla na Novu S gdje sa kolegicom Natašom vodi emisiju po nazivu Među nama.

 

Voditeljica je u braku sa suprugom Aleksandrom i imaju troje odrasle djece i zaista su za primjer i izrazito vaspitana sa divnim moralnim vrijednostima. Sada je pratioce instagrama iznenadila vijest koja ukazuje da je Maja ponovo trudna ali na kraju se zaključilo da je u pitanju zabuna.

 

Naime voditeljka je bila na ljetovanju i bilo joj je malo dosadno pa je svojim pratiocima napisala da ako ije i njima dosadno kao njoj, mogu da daju odgovore na neka pitanja kao što su šta ih raduje, šta ih brine i o čemu maštaju. Dobila je razne odgovore ali je jedan na nju ostavio poseban dojam pa ga je podijelila na storiju a on je glasio: “Dolazak bebe(termin je u oktobru) sve me to raduje, ali u isto vrijeme brine porođaj, prvi dani i ostalo.”

Preporučujemo