Jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji je preduzetnik i biznismen Filip Sept, koji prema magazinu Forbs ima bogatstvo od 5 milijardi dolara. On i njegova porodica živeli su u vili u Dinju, gde su svoje vreme i bogatstvo provodili mnogi drugi bogati Jugosloveni, uglavnom Srbi.

Pre 22 godine, Filip, koji je sa suprugom Medlin dobio ćerku Emu, otkrio je da je ponosan što je stvorio nešto iz ljubavi, a Madlen je jednom rekla da je teško biti tinejdžerka, majka devojčica, ali ona je ispunila svoj san da svoju kćerku pošalje u London. Dok je Emma odrasla u bogatstvu i često se hvali svojim ekstravagantnim životom na Instagramu, prvobitno je željela da studira u SAD-u, ali Madlen nije marila da svoju ćerku pošalje tako daleko, pa sada studira psihologiju u Londonu.

 

Ona misli da je njena ćerka dobra devojka i da je svi vole. Filip je otkrio jednom prilikom da mu je žena uzela sve do zadnjeg dinara kako bi ulagala u kulturu i umjetnost i zato uživa ići na opere u operskim kućama koje je izgradio svojim novcem.

 

Preporučujemo