Ova vijest je došla direktno iz palate, a ovo će biti već drugi put u zadnjih sedam dana da su Vilijam i Hari toliko blizu jedan drugog.

Ko je bolje prošao u životu, Vilijam ili Hari
Princ Vilijam i princ Hari setat će jedan pored drugog na ispračaju svoje bake, kraljice Elizabete II u ponedjeljal,a ova vijest je stigla jučer direktno iz palate, pa će tako ovo bti drugi put u posljednjih sedam dana da su braća toliko blizu jedan drugog, uzevši u obzir da su njih dvojica već neko vrijeme u svađi i da nemaju dobar odnos.

Naime, oni su prije nekoliko dana azjedno sa svojim suprugama Kejt i Megan, skupa pod ruku prošetali ispred okupljene mase, koja je se skupila da oda počast kraljici. To je bilo njihovo prvo zajedničko okupljanje nakon određenog vremena.

Kejt Midlton, princ Vilijam, Megan Markl i princ Hari zajedno u Vindzoru:  slike govore sve - Žena.rs
Na sahrani u ponedjeljak, tri najstarija kraljičina unuka šetat će iza novog kralja Čarlsa III, koji je odmah nakon kraljicine sm*ti postavljen, princeze Ane, princa Endrua i princa Edvarda, koji će predvoditi povorku starijih kraljevskih članova iza sanduka pokojne kraljice.

Kao prije 25 godina: Vilijam i Hari ponovo zajedno iza kovčega voljene osobe
Iza unučadi će biti kraljičin zet, viceadmiral Sir Timoti Laurence, kraljičin rođak vojvoda od Glostera i njen nećak grof od Snovdona. To su posljednje riječi koje dolaze iz palate.

U Velikoj Britaniji već danima traje žal za kraljicom Elizabetom II. Njena porodica povremeno obilazi okupljene građane koji tako odaju počast kraljici, ali i prati kraljičin kovčeg, koji je iz Škotske stigao u Edinburg, zatim u Bakingamsku palatu, a trenutno je položen u Vestminster Holu, gdje ga mogu vidjeti ožalošćeni građani i kako bi odali počast kraljici.

Preporučujemo