Dragica Abdulov (66), majka transvestita Gorana, osumnjičenog za u*istvo bivšeg dečka, pre*inula je prije mjesec dana i još nije sahranjena, već njeno tijelo tavori u grobljanskoj hladnjači, upozoravaju njene komšije opisujući tužnu sudbinu ove beogradske porodice. Nakon što je Dragičin sin Goran Abdulov završio u zatvoru prije četiri godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem iz*o bivšeg ljubavnika, studenta iz BiH Marka Radovića, ona je ostala sama. Njen drugi sin se nalazi u nekoj od ustanova za mentalno oboljele. Nakon što se Goran našao iza rešetaka, ovoj ženi pomagale su komšije koliko su mogle, neki su joj plaćali i račune.

Dragica Abdulov majka Gorana Abdulova – E-Stock

– Dragica je čekala operaciju kuka, bilo joj je nešto loše u poslednje vreme, postala je i dementna. Nikako više nije mogla da se stara o sebi i posle naših sto poziva došla je socijalna služba sa opštine Čukarica i smestili su je u Prihvatilište za beskućnike na Voždovcu privremeno, dok joj ne nađu mesto u nekom staračkom domu. Odveli su je 21. jula, a 30. septembra su nam javili da je preminula. Rekli su nam da se neki stomačni virus uvukao u prihvatilište i da ona to jednostavno nije preživela – priča jedan od komšija nesrećne žene.

 

Popili kafu, pa saznali da je Marko mrtav? Novi detalji na suđenju za smrt izbodenog studenta iz Bosne (FOTO) - Alo.rs

Navodi da Dragica ima grobno mjesto na Orlovači, gdje joj je sahranjen i suprug, ali i pored svega toga njeno tijelo je već skoro mjesec dana u hladnjači.MOJ SIN JE UBIO DEČKA JER GA JE VARAO I TUKAO! Dramatična ispovest Dragice Abdulov, majke TRANSVESTITA KOJI JE IZBO NOŽEM LJUBAVNIKA! - Informer

– Zvali smo groblje, rečeno nam je da još uvek niko nije zvao da zakaže sahranu, pa valjda to treba da uradi Centar za socijalni rad. Strašno je da neko ko je bio vernik toliko dugo leži u hladnjači. Ko će da sahrani tu ženu? Sin koji je u zatvoru verovatno i ne zna da mu je majka preminula, on je bio baš vezan za nju. Ona mu je slala u zatvor i lekove i pare jer je on u procesu tranzicije pola, sad nit mu stižu lekovi nit novac. Bojimo se da će dići ruku na sebe – strahuju komšije.

Preporučujemo