Severinin ljubavni život je poprište kontinuiranih i zanimljivih peripetija koje ne prestaju intrigirati širu javnost.Pitanje njenih emotivnih pustolovina oduvijek je bilo predmet znatiželje i nije ni čudo s obzirom na činjenicu da je čak šest puta stavljala prsten na prst, ukazuje na to da je njen ljubavni plan uvijek bio isprepletan niti turbulencija.Kroz različite epohe njenog života, bila je u intimnim vezama sa muzičarima, konobarima, preduzetnicima i čak sa osobom koju su nazivali “kraljem bakra”. Konačno, udala se za Igora Kojića, bivšeg menadžera fudbalskog igrača, da bi se i ta priča završila razvodom.

Severina nikada nije bila sklona sakrivanju svog privatnog života. Njena prva poznata veza koja je dospjela u medije bila je sa pevačem grupe “Kojoti,” Alenom Marinom. Njih dvoje su imali izuzetno burnu vezu, koja je kulminirala veridbom početkom devedesetih, ali uskoro su prekinuli tu vezu. Nakon raskida, Alen nije štedio pohvale za Severinu.

  • Ona je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom – izjavio je Alen Marin.

U ljeto 2004. godine procurio je snimak sa jahte Severininog tadašnjeg dečka, Milana Lučića, kojeg je Severina skrivala od javnosti kao zmija noge zbog njegovog bračnog statusa i čekanja trećeg djeteta. U to vrijeme, pevačica je bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka, no ta veza je završila nakon nekoliko mjeseci. Severina je bila romantičnog duha, pa je već iduće godine pronašla novu srodnu dušu. Ta osoba bila je preduzetnik Mate Čuljak, koji je tada imao svega dvadeset i šest godina, te su uplovili u strastvenu romansu, iako to nije dugo potrajalo. Razišli su se nakon godinu i više dana veze, a Severina je tvrdila da je njihov raskid prošao bez treće osobe.

Slijedio je Severinin verenik Slavko Šajinović, ali ni ta veza nije dovela do oltara, trajući godinu i pol dana, a navodno su se razišli zbog prisustva srpskog biznismena Milana Popovića, poznatog kao “kralj bakra”. Par se brzo verio, a iz njihove vanbračne veze potekao je sin Aleksandar. Međutim, njih dvoje nisu mogli održati tu vezu, pa su se razišli godinu dana kasnije. Nakon toga su ušli u dugotrajne pravne bitke koje su trajale godinama.

Osim po svojoj muzičkoj karijeri, poznata i tražena Splićanka postala je poznata i po svojim ljubavnim peripetijama. Kasnije se verila za Igora Kojića, od kog se razvela pre nekog vremena, nakon čega su se počele širiti glasine o njenom odnosu sa dugogodišnjim suradnikom Filipom Miletićem. Te glasine su pojačavale zajedničke slike koje su postajale sve učestalije, iako se ni jedan od njih nije službeno oglasio povodom tih spekulacija.

Preporučujemo