Prisjećajući se toplih trenutaka prošlih godina, Lepa Brena, folk ikona, s nostalgijom je podijelila uspomene na dane kada su dom njezine obitelji na Bežanijskoj kosi odjekivali dječjom veseljem i očekivanjem dolaska Djeda Mraza. Ta vremena bila su ispunjena srećom, a srca djece su kucala od radosti. No, kako vrijeme prolazi, atmosfera se promijenila, a obiteljski dom sada zvuči tiše nakon što su njezini nasljednici otišli, osnovali vlastite obitelji i razasuli se.

Folk diva otvoreno dijeli svoje osjećaje melankolije dok hoda praznim hodnicima velike kuće koja je nekada odjekivala smijehom i živahnom djecom. U doba prosinca, kuća bi bila ispunjena darovima, mirisima kuhanja i blagdanskim ukrasima. No, sada je tiša, lišena onog toplinskog sjaja koji je nekada obasjavao obiteljske prostore. Pjevačica s tugom primjećuje kako se atmosfera promijenila, a njezina djeca otišla stvarajući prazninu koja je teško popuniti.

Unatoč tom osjećaju gubitka, Brena se okreće svom radu i koncertima kako bi pronašla utjehu. Umjetnost i izvođenje postaju njezin način suočavanja s promjenama i gubicima u obitelji. Također, prisjeća se veselih trenutaka kada je sudjelovala u nestašlucima svojih sinova tijekom Nove godine, stvarajući sjećanja koja traju do danas.

Kroz svoje bogato iskustvo bračnog života, Lepa Brena dijeli vrijedne savjete s Aleksandrom Prijović i njezinim suprugom Filipom. Ističe važnost ignoriranja zlobnih komentara i negativnih mišljenja te potiče mladi par da pronađe ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Prenosi im svoje iskustvo s pozornice, naglašavajući da sjaj na sceni traje kratko vrijeme, dok je uspostavljanje harmonije u privatnom životu ključno za trajnu sreću.

Preporučujemo