Nakon završetka braka sa poznatim televizijskim voditeljem Ivanom Ivanovićem, Zorica Trivić je odlučila da živi povučenim životom, izbjegavajući medijsku pažnju. Ivan Ivanović se često prisjeća svoje prve supruge, a njihova ljubavna priča ostala je urezana u njegovom sjećanju. Ivan se često prisjeća trenutaka kada je tvrdio da je osvojio njeno srce, a njihova ljubav je bila simbol dugotrajne i snažne veze.

Brak između Ivana i Zorice bio je obilježen radosti roditeljstva, s rođenjem njihove kćerke Staše. Ivanovo prisustvo u medijima često je bilo predstavljeno kao sretan brak, a njihova ljubav bila je simbol trajne i vječne privrženosti.

Međutim, 2011. godine počeli su se pojavljivati prvi znakovi problema u njihovom braku, što je kulminiralo razvodom. U početku, ni sami nisu očekivali takav rasplet situacije. Zorica, inače zaposlena u bankarskom sektoru, postepeno se povukla iz javnosti nakon razvoda, posebno nakon što je Ivan započeo novu porodicu.

Zorica je neko vrijeme boravila u Milanu, zadržavajući svoj prirodni izgled, što je vidljivo na fotografijama sa porodičnih okupljanja. Tokom ovog razdoblja, njen fokus je bio na kćerki Staši, što se jasno može primijetiti kroz zajedničke profilne slike na društvenim mrežama.

Iako je prošlo nekoliko godina od razvoda, Zorica Trivić i dalje preferira miran život daleko od medijske pažnje. Njena privatnost je postala ključna, a njeno povlačenje iz javnosti predstavlja njen izbor da živi život izvan očiju javnosti.

Preporučujemo