Reality emisija “Elita 7” je u punom jeku, no prema reakcijama publike, njen uspeh nije ni blizu onome što je bilo sa “Zadrugom”, prethodnim TV hitom. Ovo je očigledno ako posmatramo procente gledanosti, kao i broj pregleda klipova na društvenim mrežama. Jedan od najizrazitijih trenutaka u ovom rijalitiju je sukob između Borislava Terzića, poznatog kao Terza, i Milice Veličković, koji je privukao pažnju publike svojom dramatičnošću i kontroverzom.

Terza je više puta jasno iskazao svoju nameru da bude sam i nije bio zainteresovan za romantičnu vezu sa Milicom Veličković. Međutim, Milica je odlučno pokušavala naterati ga da promeni mišljenje i da se zaljubi u nju. Njeno ponašanje izazvalo je zatečenost gledalaca tokom prikazivanja Elitnog programa, posebno u trenucima kada se popela na Terzu i dodirivala ga, iako je on jasno iskazivao svoju želju da bude ostavljen na miru.

Terza je rekao: “Ovo je moje.” Milica je odgovorila: “Zdravo, dat ćeš mi moje-tvoje.” Terza je bio istrajan: “Nemoj me uhvatiti.” Milica mu je uzvratila: “I neću.” Terza je na kraju reagovao: “Nema od toga ništa, hoću da spavam.” No, njegovo strpljenje je dostiglo svoj kraj: “Terza više nije vrana, provocirao si me i to je to.” Terza je bio jasan: “Nema više grljenja, hoću biti sam.”

U drugom razgovoru, Milica Veselinović je pustila suze nakon nesporazuma sa Borislavom Terzićem, a prisustvovao je i ljubavni savetnik, Marko Janjušević Janjuš. Milica je izrazila svoju tugu: “Janjušu, bole me grudi. Vidiš li šta mi (Terza) radi?” Janjuš je predložio: “Srce? Pluća? Šta želiš da uradimo?

Ako ne možete biti zajedno, razmislite o razdvajanju.” Milica je izjavila: “Hajde da radimo zajedno, on priča.” I dalje sam uz njega, dodala je Milica. Janjuš je postavio pitanje: “Zašto suze nakon samo mesec dana veze?” Milica je odgovorila: “Teško mi je, ali sve to radim zbog njega.” Terza se ubacio tvrdeći da se takvo ponašanje ne priliči razumu, već više pijanicama. Milica je uzvratila: “On mi to namerno radi, a ja ne mogu bez njega.” Janjuš je ponudio dve opcije: da izdrži bol ili da ga ostavi. Milica je okrivila Janjuša rekavši: “Nisi mi prijatelj, ne podržavaš me.” Nakon ovog složenog razgovora, Milica je zaključila: “Idi sada u krevet i čekaj ga da dođe.” Ova napeta situacija u “Eliti 7” definitivno je uzburkala strasti publike i ostavila mnogo pitanja otvorenih.

Preporučujemo