Ni njegova supruga ne zna što bi s ovom tragedijom koja je puna nelogičnosti i misterija.

Nestanak poznatog pjevača narodne glazbe Toussainta “Dusca” Kostića misterij je koji traje više od dva desetljeća i do danas je neriješen. Od 1996. Dušan Kostić gotovo je nestao bez traga, a slučaj je bio obavijen velom tajne.

Pjevačica Aleksandra Prijović svojom šarmantnom pojavom i nesvakidašnjim vokalnim sposobnostima često hipnotiše publiku pjevajući pjesmu “Sačuvaj tajna, ljubi moja”. No, iza pjesme krije se potresna priča o pjevaču o kojem je Duchamp pjevao, pa i doživio.

Pjesmu „Čuvaj tajnu ljubavi moja“ prvi put kazuje Dušan Kostić, čija je sudbina puna teških izazova i završila tragedijom. Dušan Kostić poznat je po emotivnoj i neponovljivoj interpretaciji pjesama, ali njegov životni put nije bio lak.

Tragični dan 13. svibnja 1996. godine mnogima je još uvijek urezan u sjećanje. Nesretna sudbina Dušana Kostića dogodila se na Pančevačkom mostu u Beogradu. Pjevač je tog dana vjerojatno donio odluku koja je šokirala javnost – skočio je s mosta i ugasio si život.

Međutim, ova verzija nikada nije potvrđena i mnogi sumnjaju u njezinu točnost.

Tragedija je mnoge šokirala i šokirala, budući da je Toussaint bila talentirana pjevačica pred kojom je bila svijetla budućnost. Mediji su se brzo raspisali o incidentu, opisujući kako je Duchamp “viđen kako preskače ogradu Pančevačkog mosta između stupova 39 i 41, ali njegovo tijelo nikada nije pronađeno”.

Nakon ovog tragičnog događaja, njegova interpretacija pjesme “Saving the Secret, My Love” poprima novu, duboko emotivnu dimenziju. Pjesma je postala svojevrsni spomen na Toussainta, podsjetivši sve na njegovu nesretnu sudbinu, a Alexander Prichovich ju je svojom interpretacijom vratila u život.

Dušanova supruga, pjevačica Nevenka “Nena” Kostić, puna je sumnji i dilema oko suprugovog nestanka, ali se nikada nije usudila javno progovoriti o tom slučaju. Kako je istaknula u kratkom telefonskom razgovoru, boji se za sigurnost svoje kćeri i strahuje od odmazde pojedinih osoba.

Na mjestu nesreće pronađeni su Duchampovi osobni papiri i novčanik, no taj je aspekt slučaja obavijen velom tajne. Torbe i dokumenti bili su potpuno suhi, što je dovelo u sumnju službenu tvrdnju da je Duchamp uskočio u Ruhku. Osim toga, tijelo Dušana Kostića nikada nije pronađeno, što dodatno otežava rasvjetljavanje okolnosti njegovog nestanka.

Nekoliko dana nakon tragedije, na adresu gospođe Nevenke i u kuću Duškovih roditelja u Leskovcu stigla je poruka koja je izazvala nova nagađanja i pitanja. “Mnogo te volim, molim te, oprosti mi”, pisalo je u pismu bez potpisa i pečata na koverti, ostavljajući mnoge teorije i nagađanja o sudbini Dušana Kostića.

Misteriozna priča oko nestanka slavne pjevačice i dalje je neriješena, a izaziva mnogo nagađanja i pitanja. Obitelj, prijatelji i obožavatelji još uvijek traže odgovore što se točno dogodilo tog kobnog dana 1996. i razloge misterioznog nestanka.

 

Preporučujemo