Jovana Jeremić, poznato TV lice i voditeljka, nedavno je službeno potvrdila svoju romansu s uglednim biznismenom Draganom Stankovićem, a sada su zajedno otišli korak dalje, otkrivši javnosti svoje romantične ljubavne prepiske.

Ova voditeljka, zaljubljena do ušiju, gotovo svakodnevno deli trenutke provedene s Dragansom na društvenim mrežama. Ovog puta, Jovana je odlučila otkriti javnosti deo njihove intimne prepiske, pokazujući svetu kakve nežne reči joj je Dragana uputio u jednom jutarnjem trenutku, oduševivši sve.

“Sunce, život moj, vrat moj, anđeo moj, anđelčić, đavolčić, maza moja, kućica moja, lepotinja moja, lepotica moja, ljubav života moga, srce moje, nemiru moj, plućno krilo moje. Volim te”, napisao je zaljubljeni biznismen Jovani, reči koje su je potpuno razoružale.

Podsetimo se, Jovana je dočekala Novu godinu u društvu Dragana, prisustvujući nastupu Aleksandre Prijović u Beogradu. Pre ponoći, od Dragana je dobila skupocen poklon – zlatnu ogrlicu, koju je ponosno nosila tokom svoje emisije. Tada je izrazila želju da mu rodi sina.I sam Dragan se prisetio njihovog prvog susreta i poklona koji joj je dao za Božić prošle godine.

“Prošle godine sam dao dukat vašoj koleginici, a sada mojoj devojci, večnoj saputnici. Nadam se da nas je Bog spojio baš na ovaj dan. Moja izabranica je za mene najbolja. Želim joj mnogo više uspeha i molim vas da je pustite ranije s Pinka, da dođe da mesi česnicu, jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve”, istakao je zaljubljeni biznismen.

S obzirom na to da ju je nazvao “večnom saputnicom”, očigledno je da Stanković smatra da su spremni za sledeći korak. Čini se da je samo pitanje vremena kada će joj staviti prsten na ruku i odvesti je pred matičara. Njihova ljubavna priča sve više postaje neodoljiva saga koja prati svaki korak ovog zaljubljenog para.

Preporučujemo