Prije malo više od pet mjeseci našu zemlju, ali i cijeli region je potresla vijest o porodičnoj tra*ediji koju je doživjela hrvatska voditeljka Nikolina Pišek. Naime, sad se po prvi put od suprugove sm*ti odlučila oglasiti Nikolina na temu šta je sve prolazila, i o tertmanu koji je doživjela od svojih najbližih nakon sm*ti svog supruga.


– Vrlo cenjeni novinari i kolumnisti su napisali neke divne tekstove i hvala im na tome, puno mi je značilo. Opet ću se rasplakati. Ali niko od institucija nije rekao ništa – istakla je kroz suze Nikolina.

– Očekivala sam period nekog mira, u kom ću moći da saberem svoje misli i shvatim u kom smeru treba krenuti dalje. Nisam to doživela ni jedne jedine sekunde. Prvi šok sam doživela već nakon 12 sati kada sam došla u Beograd, od svoje porodice ovde, koji su me praktično sa mojim detetom izbacili na ulicu i to je krenulo dalje – izjavila je Pišekova i dodala:

– Krenula je osuda mnogih ljudi iz moje bliske okoline koju nisam shvatala, koja je otprilike glasila: “Trebalo je bolje da znaš”. Počeli su da me savetuju da krenem na razne psihijatrijske tretmane i predlagali rešenja, za koje nisam bila spremna niti sam imala vremana, a neka od tih rešenja pokazala su se potpuno pogrešnim – rekla je vidno emotivno uzrujana Nikolina.NE IZLAZIM IZ KUĆE, U STRAHU SAM: Miša Grof tvrdi da dobija ozbiljne prijetnje zbog Nikoline Pišek - Express

Ona od Vidojeve sm*ti, vodi kako medijski, tako i privatni sukob sa njegovim ocem, oko naslijeđa i svega ostalog, jer njen svekar Miša Grof koji je istaknuti historičar umjetnosti, Nikolinu optužuje da želi njihovo bogatstvo.

Preporučujemo