Kćerka Ljiljane Jakšić, poznatije kao Salveta, već dvie+je godine je prava školarka, a slike na kojima Ljiljanina kćerka nosi ranac, najbolje dokazuju da je malena nasljednica ove naše glumice već uveliko prava djevojčica, iako se ne tako davno spekulisao da je pretrpila vršnjačko na*ilje.


Najnovje slike pokazuju kako je, malena Darija jako brzo stasala, a glumica je jako ponosna na svoju kćerkicu koju je jako dugo priželjkivala.

– Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učitejicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. (smeh) Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“ – opisala je glumica dane koje njena kćerka Ljiljane Jakšić provodi u školi.

Za vrijeme korona virusa i lokdauna, nije tajna da je glumica jedva uspjevala da izađe na kraj kako bi podigla svoju jedinicu, a nedavno je otkrila i kako je to uspjela i kako joj je pošlo za rukom.

 

– Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju. Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je mala Darija koju je Ljiljana Jakšić Salveta dobila u 52. godini: Rodila sam iz JEDNOG razloga || Story.rs
Kada je upitana da li je zadnjih mjeseci pala neka suza, Ljiljana iako je samohrana majka ne prima nikakav dječiji doplatak, jer su njena primanja u vrijeme dok je radila bila nešto iznad zakonom određenog limita ona je rekla:

‒ Da, bilo je i toga. Ali, to su ventili koje sami otvorimo, izbacimo lošu energiju i bude nam lakše. Svim majkama šaljem hiljadu poljubaca, a u noćima kada pomisle da im je teško ili da ne znaju kako dalje, neka urade isto što i ja. Kad uspavam Dariju, ostanem još desetak minuta pored njenog kreveta. To su mi najlepši trenuci u toku dana. Gledam je kako je porasla, kako su joj se nogice izdužile, kako bezbrižno sanja… Onda budem tako ponosna i na nju, i na sebe. I to mi mnogo pomogne da jača i srećnija uđem u novi dan.

Preporučujemo