Neda Anerić, glumica koja je ostavila dubok trag u svijetu glume, suočavala se s teškom depresijom i pokušala samoubojstvo dva puta. Tragični događaj koji se dogodio prije četiri godine, 10. siječnja 2020., označio je kraj njezinog života, a njezino tijelo pronašao je njezin brat. Njezin suprug preminuo je godinu dana prije, što je dodatno opteretilo njezin već tužan život.

Neda Anerić nije skrivala svoje borbe s depresijom, često ističući da joj je suprug bio najvažnija podrška. Smrt supruga, kao i dugotrajna borba s depresijom, ostavili su je osamljenom. Neda je otvoreno govorila o svojim unutarnjim borbama i najavila želju za pisanjem knjige koja će odražavati njezin život, uključujući i turbulentan ljubavni život.

Neda Anerić stupila je u brak dva puta, prvi put s kolegom Dejanom Karakrajićem, a potom s poznatim glumcem Rudom Maltovićem, koji je bio 32 godine stariji od nje. Njezini izbori partnera nisu uvijek bili dobro prihvaćeni, osobito u drugom braku s Rudom Maltovićem, što je uzrokovalo probleme s obitelji. Unatoč neodobravanju okoline, Neda je stajala iza svojih izbora.

Nakon tri godine braka s Maltovićem, par se razveo, a Neda se zatim udala za Milorada Mestorovića, poznatog liječnika i predsjednika Svjetske udruge maksilofacijalnih kirurga. Njihov brak trajao je tri i pol godine, a Neda se sjetila s ljubavlju o svom suprugu nakon njegove smrti.

Neda Anerić često je isticala da je suočena s depresijom, a njezin suprug Milorad bio joj je najveća podrška u tim teškim trenucima. Iako se govorilo o pokušaju samoubojstva 2016. godine, Neda je demantirala te tvrdnje, navodeći da se radi o nespretnom padu dok je prala rublje.

Nakon smrti supruga, Neda se borila s depresijom sve do svoje smrti. Unatoč svim teškoćama, suprug joj je bio najvažnija podrška, a ona je do posljednjeg trenutka izražavala potrebu za pomoći zbog svojih unutarnjih izazova. Njezin život obilježen je ljubavnim turbulencijama, ali i hrabrošću u suočavanju s vlastitim demonskim bitkama.

Preporučujemo