Jedna od aktuelnih učesnica rijaliti programa Zadruga krije veliku porodičnu tajnu zbog koje nikada ne pomminje svoju majku. Njena majka je se navodno devedesetih godina bavila prosti*ucijom,a bila je omiljena među kriminalcima, a samim tim odmah je važila za jednu od najskupljih i najpoželjnijih.

Svjedoci iz tog vremena su rekli, da je navodno ona više puta bila i hampšena i nočano kažnjavana, ali je ipak to nije moglo poljuljati da radi posao koji je sama sebi odabrala. Voljela su je oni sa dubljim džepom, a nročito oni opasni momci, koji nisu pitali koliko je novca potrebno za malo zabave s njom. Većina njih danas nije međi živima, u*ijeni su u međusobnim sačekupama i okršajima.


– Majka zadrugarke žarila je i palila tokom devedesetih godina. Kriminalci su je redovno angažovali, a dolazila je i na žurke koje su organizovali. Vodila je i koleginice. Ova zadrugarkina majka je bila posebno vatrena u krevetu, toliko je bila žestoka u se*su, da je ubrzo dobila i nadimak po jednoj opasnoj divljoj životinji – priča izvor koji je navodno upoznat sa svim detaljima.

On je objasnio da je burna prošlost zadrugarkine majke i glavni razlog zbog čega ona nikada nju ne spominje javno, niti hoće da se o njoj ikako govori.


– Ta zadrugarka nikad javno ne govori o svojoj majci, niti o odnosu između njenih roditelja, upravo da se ne bi saznalo da ju je rodila žena koja je prodajući svoje telo zarađivala novac. Kada bi se to saznalo, svi bi je urnisali, a i ovako nije baš omiljena. Zadrugarka je od majke nasledila zgodno telo, ali i stav koji ima. I njena majka se ničega nije plašila, a i imala je zaštitu svojih klijenata iz podzemlja. Uvek je mogla da im se obrati, baš su je gotivili – priča navodni svjedok i objašnjava kada je odlučila da se povuče iz posla.

ZA SAMO NEKOLIKO SATI POČINJE "ZADRUGA 6"! Produkcija spremila BOMBU za večeras - pored poznatih imena, dolaze i ONI! | Najnovije vesti - Srbija danas
– Ta žena je, inače, prestala da se bavi najstarijim zanatom kada je upoznala zadrugarkinog oca i započela zajednički život s njim. On je u to vreme bio gradski mangup, nije se bavio kriminalom, ali su ga znali u gradu. Tako su se i upoznali. On je znao ko je ona i čime se bavi, ali su se toliko zaljubili da mu to na kraju nije smetalo. Ipak, ona je rešila da prestane da se bavi prostitucijom. Od tada živi povučenim životom i ne želi da se pojavljuje u javnosti kako je neko ne bi prepoznao. Ne znam tačno kada je njena ćerka saznala za njenu prošlost, niti kako je reagovala, ali otkako joj je rečeno, to krije kao zmija noge. Ona sad živi potpuno drugačijim načinom života. Radi normalan posao i sa prostitucijom nema dodirnih tačaka, niti o tome priča. U njihovoj kući se ta tema ne pominje – završava izvor.

Preporučujemo