Srbiju je ovih dana potresla vijest o izlasku serijskog silova*elja Igora Miloševića na slobodu. Inače, on je nakon više od deset godina ponovo slobodan i bez ikakvih problema poovo šeta ulicama Beograda. Igor Milošević je 2008. godine osuđen zbog silo*anja, pokušaja silo*anja i šest krađa na Dorćolu, Starom gradu, Vračaru, Karaburmi, Mirijevu i Zvezdari. Jučer je uslikan kod crkve Svetog Marka, u objavi na Instagram stranici serbia_live beograd_ rezerva navedeno je da je obučen isto kao i prekjuče.

Prije dva dana se pojavila fotografija na kojoj je, kako tvrdi autor fotografije, upravo on i nalazi se na jednom autobuskom stajalištu u Beogradu. Ova fotografija je brzinom svjetlosti postala viralna i proširila se društvenim mrežama,a najviše su je djelile djevojke, da bi tako upozorile jedna drugu da je ovaj serijski silo*atelj ponovo ugledao svjetlo dana. Jedna je djevojka na Twiteru objavila kako ga je vidjela jučer u autobusu na liniji 89.

Image

Podsjećanja radi, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija obavestila je Ministarstvo unutrašnjih poslova da će 20. septembra nakon 15 godina na slobodu pustiti ozbiljnog kriminalca. Nezvanično, on nije pravio probleme iza rešetaka, ali isto tako je poznato da ga zatvor nije spriječavao da nakon kazne ponovo si*uje djevojke. Riječ je o muškarcu koji je od 14 godine više na robiji nego slobodi. Ukoliko bi sad ponovio krivično djelo silo*anje bio bi osuđen na doživotni zatvor bez uslovnog otpusta. Podjsećanja radi, prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silo*ao. Na slobodu je izašao 2001. godine. Nije prošlo ni mjesec dana nakon što je iz zatvora, napao je ponovo. Silo*ao je još jednu ženu i počinio 8 razbojništava. Naime, u jednom kozmetičkom salonu silo*ao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je vidio da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silo*ao.

Ovako danas izgleda serijski silovatelj: Milošević od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična djela - Srpskainfo

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz “Zabele” izašao poslije 5 i po godina.

Preporučujemo