Svi mi znamo da su se naše poznate javne ličnosti sa estrade odavno oprostile sa skoro svim blagdanima, i da oni za njih blago rečeno ne postoje. On se s tim pomire či zakorače u pjevačke vode. Naime, svima nama je poznato da je naš pjevač Aco Pejović poznat po tome da gdje god da se pojavi svojim glasom privlači brojnu publiku, a i pačnju publike. Gdje god da nastupa napuni dvorane i arene do posljednjeg mjesta, a nerijetko se traži i karta više, kada su njegovi koncerti u pitanju. Ono što je sve iznenadilo i ostavilo bez teksta je to da je on bukiran i za predstojeću Novu godinu, koja nam uveliko počinje kucati na vrata.

<p>- Pa ranije kad sam izlazio znaš malo ranije sa kim ideš, gde ideš, a sada poslovno 10 godina unazad tačno znam gde idem godinu dana ranije</p>
Naime, ovaj poznati pjevač je odlučio da se tokom jednog intervjua dotakne i novogodišnjeg nastupa, pa je tako otkrio i kada je posljednji put Novu godinu slavio u krugu svoje porodice, ali i to šta mu ipak najviše nedostaje kada su svi prazniici u pitanju.

 

<p>- Pa ranije kad sam izlazio znaš malo ranije sa kim ideš, gde ideš, a sada poslovno 10 godina unazad tačno znam gde idem godinu dana ranije</p>Kada si išao ranije na Nove godine, imas li običaj da planiraš na vreme?

– Pa ranije kad sam izlazio znaš malo ranije sa kim ideš, gde ideš, a sada poslovno 10 godina unazad tačno znam gde idem godinu dana ranije, prosto to je posao, ja sam saznao da sam bukiran još pre pola godine. Evo sada je vreme da svi ljudi znaju i da se lepo organizuju.

Da li vam porodica nekad zameri što ne dočekate Novu godinu u porodičnom domu, nego uvek radite?

– Pa verovatno im to ne prija, ali kad pogledate finasijsku stranu ne smeta im, kao što ne smeta ni meni, jer to su neke stvari koje kod nas u poslu su jako važne i novčano i poslovno.<p>- Pa ranije kad sam izlazio znaš malo ranije sa kim ideš, gde ideš, a sada poslovno 10 godina unazad tačno znam gde idem godinu dana ranije</p>

A kada ste bili mladi, da li je bila neka Nova godina gde ste se više opustili sa društvom malo se i zapilo, a da vam je ostalo u secanju?

– Ja se opustim za svaku Novu godinu, meni je svaki nastup isti, Nova godina ko Nova godina, sto puta sam pričao o tome, ne znači mi ništa samo okretanje novih datuma, to je nekako samo tradicija.

Da li imaš datum kada nikad ne radiš?

– Imam, to su Božić, slava, Vaskrs, tad nikad baš ne radim i Badnje veče.

Preporučujemo