Naš poznati fudbaler Vujadin Savć i njegova supruga, glumica Mirka Vasiljević, nakon dugo vremena pojavili su se skupa na premijeri jednog filma, gdje je navodno izbila svađa između ovog bračnog para. Naime, kako prenose domaći mediji, fufbaler Vujadin Savić napravio je u*asnu i nezapamćenu scenu svojoj supruzi Mirki Vasiljević kada a je ona zamolila da izađe zajedno s njom na crveni tepih kako bi ih fotografisali predstavnici medija.Jednostavno, nije to to! Meni treba ljubav, on to ne zna da pruži: Mirka  Vasiljević o RAZVODU od Vujadina || Story.rs

Ova svečana ceremonija je bila održana u centru grada u ,MTS dvorani, a svi pozvani i prisutni su imali obavezuu da da prvobitno prošetaju tim crvenim tepihom , poziraju i da ih fotkaju predstavnici sedme sile, pa da tek onda uživaju u projekciji filma.

Premijera filma, Komedija na tri sprata

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vrijeme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju. Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludio je, pa je urlao, navode domaći mediji koji su se tu zatekli.

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na svoju ženu pred svima i sve vrijeme odmahivao rukama.Vujadin Savić, Mirka Vasiljević

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lijepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv i pri svom stavu. Dok je onjegova supruga pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut prije doživjela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmijehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htjela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su vidjeli svi koji su se našli u blizini.

Preporučujemo