Život koji je se naglo izmijenio zbog posljedica ko*ona virusa, koje traju skoro tri godine, ponajviše je uticao i na estradne umjetnike koji su se potrudili da pored pjevanja nađu još neki izvor prihoda. Na dugačkom spisku onih koji su pored šou-biznisa dodali još jedno zanimanje nalazi se i pop-folk zvijezda Adil Maksutović.


Kako se ekskluzivno saznaje, ovaj pjevač je riješio da investira novac u nekretnine, ali da ne ide sve onako kako je zamislio, svjedoči i činjenica da je Adil ovog ljeta imao ozbiljan zastoj u izgradnji jer nije želio da dobavljačima plati naručeni materijal po punoj cijeni.

Adil Maksutović Biografija - Biografija.org

– Adilu je zaista stalo da na tržište nekretnina stavi kvalitetne životne prostore, a da cena kvadrata koju još nije odredio odgovara onome što nudi. S tim u vezi nedavno je imao i mali zastoj u radovima jer se cenkao s uvoznikom najkvalitetnijeg stakla za prozore i terase kome nije hteo da plati puni iznos. Smatrao je da, ako ništa drugo, bar za količinu koju naručuje treba da dobije popust. Pregovori su trajali nekoliko nedelja, jer Adil nije hteo da se odrekne uvoznog stakla, pa ja na kraju i isterao svoje – ispričao je izvor, i objasnio kako će izgledati pjevačeva zgrada.

Adil postao otac: Stigao drugi sin! | Ekskluziva.ba

Kako ovaj izvor kaže, iako nema problema sa hitovima i nastupima, bez obzira što u potpunosti izbjegava medije, ova globalna kriza je ispirisala Adila da sav zarađeni novac investira u biznis. Kada je odlučio čime da se bavi, uplovio je u investitorske vode i odlučio da gradi luksuzni kompleks stanova u konceptu sve popularnijih i traženijih pametnih zgrada. Inače, te zgrade imaju i prateće sadržaje kao što su garaže, prostor za teretanu, SPA, zelenu oazu, kao i specijalno osmišljen prostor za djecu, koji su kreirani isključivo za buduće stanare. Osim video-nazora, nekretnina će imati i portira, nešto kao domaćina imanja koji će 24 sata biti na usluzi stanarima

Preporučujemo