U jednom ekskluzivnom restoranu u Beogradu na vodi organizovana je proslava povodom snimanja reklamnog spota sa legendarnim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. U ovom spotu se, da li slučajno ili sudbinski našla i naša poznata voditeljica Jovana Jeremić. Ona je tom priliko imala priliku i da po prvi put ipozna legendarng Batistutu.


Kada je upitana kako je biti u spotu zajedno sa jednim od najboljih sportista i miljenika mnogih žena, onda je odgovorila :

Srpska voditeljica o kojoj svi pričaju osvanula u nikad kraćoj suknji, gole  noge našle se u krupnom planu!
– Bilo je fenomenalno iskustvo. Ja pričam španski, tečno kao srpski. On je naravno Argentinac. Nije verovao da ću ja biti tako direktna, neposredna. Ja kad nešto hoću, ja idem i uzmem. Slikali smo se sad i sa Duletom Savićem, stvarno je bilo prelepo – istakla je voditeljka.

Kada vidite u čemu se ova srpska voditeljica pojavila u emisiji, bit će vam  jasno zašto je postala hit na Twitteru, a komentari su urnebesni!

Naime, njena kćerka je napravila zapažene rezultate, pa je odlučila da objasni o čemu se radi :

I to je borba. Moje dete je uradilo test sa maksimalnim brojem poena i nas čeka veliki rad. Lea je dete koje, ako nema podsticaj, nju to ne interesuje. Ona je preinteligentno dete, presocijalna je, dete koje vozi svoju priču. Mi smo morali da nadomestimo vreme koje nismo provele zajedno zbog moje prošlosti, koja je bila vrlo teška, ja nisam slučajno ovo što sam danas. Moja prošlost je teška, morala sam mnogo da se odričem deteta, da bih uspela u karijeri. Radila sam na mestima gde nisu razumeli šta znači kad si majka. Moje dete je dosta trpelo, ali ne bih da se vraćam na to. Kad sam prešla na Pink, meni je svanulo, meni su Željko i Milica promenili život. Moje dete je i progovorilo, nema nijedan problem. Majke i očevi me zovu da im dam upute gde da idu, kod kojih logopeda, psihologa, defektologa… Tu mora tim ljudi da radi. Čim dete sa dve godine ne zna dovoljno, odmah logoped, da se pomogne detetu – poručila je Jeremićeva.

Preporučujemo