Koliko puta smo imali priliku čuti da žena nije za kuću, ako je imala više partnera, odnosno ako je bila inti*na prije braka? Ova odavno zaboravljena tema je ponovo pokucala na naša vrata, i na vrata našeg velikog drutva, kada je MMA borac Dušan izjavio sljedeće:

– Braćo upamtite, ako je žena spavala sa više od pet muškarca pre braka, nije za kuću. Znači, bežanija – rekao je u snimku.

Ovo je postavila jedna žen na društvenu mrežu Twiter koja je i napisala :

Ako je žena spavala sa VIŠE muškaraca, NIJE ZA KUĆU": Dušane, sa tim stavom nisi ni za PODRUM - Najžena

– Eto sad će mi neko ko ima č*ar umesto desnog uveta govoriti sa koliko muškaraca treba da spavam da bi ’bila za kuću’.

Komentari su se nizali i jedan je glasio:

– Ne znam odakle mu ideja da je devojci san da bude nekom liku za kuću?Dušan je iznervirao Srbiju svojim kozervativnim stavom

Opet pitam, šta znači da nije za kuću? Šta znači bežanija? Prvo, obraćam se muškarcima koji imaju isto ili slično mišljenje kao i muškarac sa snimka: Da li ste svesni da ni ne znate sa koliko je muškaraca žena spavala sa kojom ste trenutno? Možda i znate, ali je nebitno. Nema potrebe da se žena pravda što je bila sa nekim i sa koliko njih je bila. To znači da i Vi, muškarci koji delite mišljenje, morate da polažete račune. Ili se igrate duplih standarda, pošto je uglavnom tako.

– Zato što takvi kao on ne varaju žene s drugim ženama, nego se heftaju s ortacima po teretani, pa to je tajna muška zabava na tušu…nije prevara. Dajte mu neku biseksualnu ženu da se smiri – napisala je još jedna žena, a druga je dodala:

– Još bolje? Posle koliko si ti, druže, za „u kuću“?

Muškarac ako nije spavao sa mnogo žena, onda je tunjavko. Žena ako je, ne daj Bože, imala OČIGLEDNO, više od PET partnera je kurva. I to je javni stav društva, svih, čak i pojedinih žena. Sve je to sramota i tabu koji nikako da iskorenimo. Kada neko toliko ograničava svoj um, ne može ni da vidi sebe, pre svega ostalog, a kamoli šta se stvarno dešava među ljudima.Dušan je iznervirao Srbiju svojim kozervativnim stavom

– Možda broj 5 korespondira sa veličinom penisa u centimetrima. Znači ako imaš 5cm onda ženis onu sa max 5 partnera pre braka, ako imaš 10cm onda max 10 pre braka i tako – postavila je još jedna žena komentar.

Preporučujemo