Stariji sin naše najpopularnije pjevačice Lepe Brene i sama ona kako je svima poznato oduvijek njeguju i čuvaju svoj odnos, na kojem bi im mogli mnogi da pozavde. Ipak, otkad je sin Lepe Brene, donio odluku da odustane od pokušaja da stvori svoju vlastitu muzičku karijeru, pa se tada odlučio potpuno povući iz javnosti. Od tada njegovi odnosi sa njegovom majkom nisu dostupni javnosti, kao što je bilo nekada.

Sin Lepe Brene: Liječnici su rekli da izgleda kao klinička smrt - Večernji.hr
Naime, to se sad ipak promjenilo, kada je njegova majka Lepa Brena odlučil da objavi jedan detalj na ssvojim društvenim mrežama, koji očito ukazuje na njen trenutni odnos sa njenim sinom. Ako se može suditit prwma objavi, ljubav između ove majke i njenog sina je jaka kao i do sada što je bilo, a simobiličnim gestom sin Lepe Brene, Stefan je to sada i dokazao. Naime, sin ove pjevačice je kupio svojoj majci, veoma jednotavan, ali ipak i efektan poklon u vidu termos boce za kafu, ili neke posude za napitke, a ono što će se nalaziti unutar ove boce nije ni bitan ako uzmemo u obzirono što pie sa spoljašnje strane ove boce.

– Za najbolju mamu a recept je mnogo strpljenja, požrtvovanosti, marljivosti, multitaskinga, teškog rada – piše na termosu, što je Brena i objavila uz riječi “Od mog Stefana”.

Stefan Živojinović
Pjevačica je nedavno za domaće medije izjavla da je njen stariji nasljednik ipak odlučio da krene nekim drugim putem nakon njegove avantrue u muzičkoj karijeri, kao i to du su u odličnim odnosima.

 

– Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno – rekla je Brena tada

Preporučujemo