Pjevačica Nikol Šerzinger, koja inače važi za vlasnicu jednog od najljepših gčasova, važi i za jednuod najljepših dama na svjetskoj sceni. Ipak, kako se saznaje, nju život nije ni najmanje pazio i mazio, pa je iz tog razloga morala da se bori kako bi ostvarila sve svoje želje i da bi imala sve ono što ima danas. Ona je nedavno napunila 44 godine, koje su u njenom slučaju kako se da primjetiti samo broj i ništa joj ne znače. Ona sada uživa u svemu što je stekla, ali ipak ona jako često ističe da joj nije bilo nimalo lako.

Naime, njeni roditelji nisu bili nimalo imučni pa je upravo iz tog razloga morala da sama zarađuje za svoje obrazovanje i za život kakav je oduvijek željela i o kakvom je oduvijek sanjala. Radila je razne stvari.Imeđu ostalog prodavala je šminku, pjevala opere u italijanskom restoranu, a ono što je mnoge ostavilo bez teksta jeste da je prodavala k*v.

– Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca – istakla je Nikol.

Otkrila je i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom, jer su bile jeftine i dugo su je držale sitom.

Nikol Šerzinger — Vikipedija, slobodna enciklopedija

– Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom – dodala je ona.

Životna ispovest Nikol Šerzinger: "Bolest mi je uništila karijeru"
Poznata pjevačica proslavila se u grupi „Pussycat dolls“ čiji je bila frontmen i najistaknutiji član. A Šerzingerova je često bila u centru medijske pažnje i zbog svojih veza i burnog ljubavnog života. Nedavno su ragbista Tom Evans i ona proslavili prvu godišnjicu ljubavi, te su mnogi komentarisali kako kraj njega djeluje srećno i ispunjeno. Prije toga je imala romansu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a kako se pričalo, ona je bila ta koja je raskinula jer on nije imao ozbiljne namjere sa njom. Takođe, Nikol je sedam godina bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, a kako je on jednom rekao, vezu su okončali jer zbog obaveza nisu mogli često da se viđaju.

Preporučujemo