Pjevačica Goca Tržan je jedna od onih koje zrače pozitivnom energijom i svaki njen nastup ima poseban štimung jer ona zna kako da napravi pravu atmosferu. Goca je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem koji je posljednjih godina redovan učesnik rijalitija i koji je u Parovima napravio i dijete Miljani Kulić.

On se i sada nalazi u Zadruzi u kojoj je i Miljana ali i njihov trogodišnji sin Željko, ali Ivan ne pokazuje nikakve očinske osjećaje prema dječaku. On sa Gocom ima kćerku Lenu a kako pjevačica ističe Lena ima oca tek od svoje četvrte godine odnosno od kada je ona u  vezi sa svojim sadašnjim suprugom Rašom koji Lenu voli kao da je njegova.

Pjevačica je istakla kako su i ona i Lena imale sreću što je Raša ušao u njihove živote i sada imaju normalnu porodicu i Lena ima očinsku figuru. Goca smatra da sretna djeca dolaze iz normalnih porodica u kojoj su i majka i otac sretni ljudi a nije nužno da oni budu biološki roditelji toj djeci. Inače Goca je pomenula da ona nema nikakav uticaj na Leninu odluku da sa svojim ocem Ivanom prekine svaki kontakt i da se u njihovoj kući ne prati Zadruga tako da njena kćerka ne zna da je Ivan tamo pominje.

Goci to smeta jer smatra da on zloupotrebljava njihovu kćerku da bi skupio poene a Lena ne želi da bude poznata u javnosti. I sama pjevačica je dobijala bezbroj ponuda da se sa kćerkom slika za naslovnice raznih magazina ali nikada nije na to pristala jer poštuje stav svoje kćerke da ne želi da bude poznata zbog svojih roditelja.

 

Oglasi - Advertisement