Svjetski poznati holivudski glumac Brus Vilis je glumio u velikom broju fimskih ostvarenja i mnogima je bio omiljeni glumac i cijelu planetu je šokirala vijest da je on ozbiljno bolestan. Uz njega je posljednjih mjeseci neprestano njegova sadašnja supruga Ema Heming Vilis kao i njegova bivša supruga glumica Demi Mor sa kojom je ostao u izuzetno dobrim odnosima i njihova djeca.

Glumcu je dijagnostikovana boelest afazija koja utiče na motoričke sposobnosti ali i na govor i kada je dobio dijagnozu Vilis je odlučio da se povuče iz svoje profesije što je razočaralo negove fanove. On se skoro nikako od tada ne pojavljuje u javnosti a kako prenosi Radar Online Brus ne može skoro nikako da govori a i jako mu je teško da razumije šta njemu drugi govore i njegova supruga Ema je uvijek uz njega i pomaže mu da kako tako komunicira sa drugim ljudima.

On ponekad bude malo bolje i tada svoju porodicu podsjeti na starog Brusa kakav je bio dok je bio zdrav ali to na žalost brzo prođe. Njegova suprug aEma je jako aktivna na društvenim mrežama i svaka njena objava pokazuje koliku ljubav gaji prema svome mužu.

Ema često objavljuje i fotke i videa vezano za filmove u kojima je Brus glumio a ponekad objavi i neku njihovu zajedničku fotografiju iz prošlosti. Tako je na Instagamu prije nekoliko dana postavila fotku koja je nastala na jednoj romantičnoj šetnji u šumi a ispod nje je napisala da je tada tačno prije 15 godina shvatila da se zaljubila u Brusa Vilisa preko ušiju.

Oglasi - Advertisement