Tajne spise u kojima piše da će doći do velikog ra*a, kao i da će Albanci pobjeći sa KiM, svakog mjeseca premještaju u drugi manastir, otkrio je mohan Jovan.

Citati patrijarha Pavla | Lifestyle | Priče iz Srbije
U ovo proročanstvo, u koje u uvid ima jako mali broj povjerljivih ljudi koje je sam patrijarh Pavle za svoh života odabrao, kazao je da će Kosovo i Metohija biti vraćeni Srbiji, jer će Albanci odlučiti da masovno odlazze. U njegovom proročanstvu stoji da će Rusija i Srbija napraviti podjelu Balkana i da će ona biti konačna. Sve će se too desiti kako piše u tajnim spisima, koja se iz bezbjednosnih razloga svaki mjesec premeštaju u drugi manastir, poslije konačnog sukoba u kom će Srbija završiti na strani pobjednika.

– Kosovo će biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više, jednostavno, neće hteti, a to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca iz pokrajine – prenio je patrijarhove riječi monah Jovan Sinđelić, koji čuva dokumente.

Decenija od upokojenja patrijarha Pavla – TREBINJE INFO

Veliki broj sveštenika i monaha je imao priliku da razgovara s pokojnim patrijarhom. Po prirodi je bio tih i povučen, pa je zato uzak krug onih kojima je povjeravao informacije o budućim događajima. Posle svete liturgije u Manastiru Gračanica patrijarh je na Vidovdan 2005. poručio da se od odbrane Kosmeta nikad ne smije odustati:

CIPELE PATRIJARHA PAVLA: Nosio ih je 30 godina, bile su dokaz njegove dobrote i KRILE JEDNU VELIKU TAJNU — ISTORIJSKI ZABAVNIK

– Svojim životima i životom po veri i kada ćutimo, propovedajmo reči Isusa. I u doba mira i slobode, i u doba ropstva i u doba borbi za slobodu. Gospod Isus Hristos opominje naše apostole, kao i sve nas, tako, dakle, svetli svetlost naša pred ljudima da vidovdanska dobra dela proslave Oca našega, koji je na nebesima. To je dužnost svih nas, braćo i sestre, da svojom verom živimo, postupamo i vladamo se.

Preporučujemo