Jedan američki časopis je ismijao u Britance zbog toga što su u jednom časopisu objavili listu razloga zbog kojih im Mrgan nije omiljena, a među njima se i našao taj što drži Harija za ruku.

Megan Markl optužuju da je nosila mikrofon ispred zamka Vindsor

Inače, The Cut, je njujorški časopis koji se bavi temama iz života, kulture i politike, a nedavno je objavio tekst u kome tvrdi da su Britanci “bijesni” na vojvotkinju od Saseksa. Nabor na haljini Megan Markl, držanje za ruku sa svojim suprugom, kao i primanje cvijeća na Elizabetnoj sahrani su samo neki od razloga koji su razgnevili Britance i doveli do toga da se masovno bave njenom pojavom na Tviteru.

 

Osim što se pojavio i haštag na pomenutoj društvenoj mreži, koji je potpuno marginalizuje u odnosu na ostale članove kraljevske porodice, osvanuo je i veliki broj statusa i komentara podrška svima koji su uspjeli na neki način da je ponize tokom kraljičine sahrane.

– Nije trebalo dugo da se hešteg #GoHomeMeghanMarkle pojavi na Tviteru zajedno sa optužbama da se Megan pretvarala da žali za pažnjom nakon što je kraljici nanijela toliko bola, čak i kada su se ona i Hari pridružili Vilijamu i Kejt na šetnji ispred zamka Vindzor – navodi se u članku The Cut.

Njujorški magazin dalje objašnjava koji su drugi razlozi zbog kojih Britanci odbacuju Megan, među kojima je i taj što je držala buket cvijeća koji joj je dao ožalošćeni u Vindzoru.

Reakcija Megan Markl pred kraljičinim kovčegom ne prestaje da se prepričava
Autor teksta dalje piše:

– Jedan video prikazuje kraljevskog pomoćnika koji pokušava da odnese cveće ostatku kraljičinih počasti u Meganino ime, a ona mu izgleda ljubazno kaže da želi da to uradi sama. U drugom video snimku snimljenom ubrzo nakon ove razmene, novi pomoćnik uzima bukete i od Megan i od Harija nakon kratke razmene u kojoj se čini da Megan ponavlja da je sama želela da drži cveće. Očigledno, protokol nalaže da članovi kraljevske porodice ne bi trebalo da drže bukete, koji bi mogli da sadrže male bombe ili drugo oružje. To nije sprečilo ljude da zbrku nazovu „neugodnom“ i optuže je da je sama želela da spusti cveće radi fotografisanja.

U članku se takođe navodi da su Britanci bili uznemireni što je Megan nosila haljinu tokom tog istog pojavljivanja ispred zamka Vindzor.

Zagrljaj MEGAN MARKL i tinejdžerke opkružio PLANETU: Evo šta joj je  vojvotkinja rekla (VIDEO)

– Šačica teoretičara zavere se uverila da je nabor na Meganinoj haljini zapravo mikrofon koji je nosila da joj pomogne da kraljičinu sahranu pretvori u sadržaj za njen podkast i/ili Netfliks ugovor – navodi autor teksta šta su sve Britanci zamjerili Megan i dalje objašnjava:

– Da li misle da ona nema dovoljno materijala. Megan i Hari su se držali za ruke na kraju službe kako bi obeležili početak kraljičinog ležanja. Ali manjina na Tviteru je sugerisala da je ovo „neprikladno“ i „nepoštovanje“.

U priči The Cuta dodaje se:

– Dok se Megan rukovala sa ožalošćenima okupljenim ispred zamka Vindzor prošle subote, nekoliko žena je odbilo da stupi u kontakt sa njom, gledajući dole da bi izbegle kontakt očima i ignorišući Meganinu ruku kada je posegnula za rukovanjem.

Kako autor članka navodi ove žene su dobile veliku podršku na Tviteru.

Preporučujemo