Ana Petrović (20) iz Zrenjanina, mlada majka sa godinu i po dana starom devojčicom, nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka, ostavivši svoju porodicu u velikoj zabrinutosti. Sestra Ane izražava duboku vezanost koju Ana ima sa svojom ćerkicom i čudi se njenom odlasku iz kuće, posebno s obzirom na njihovu bliskost. Ana i njena devojčica zajedno su živele u Kaluđerici sa njenim suprugom, no u toj noći se desila neobjašnjiva situacija.

Prema svedočenju sestre, Anin suprug se vratio sa posla i legao da spava dok je Ana ostala sa detetom. Oko 2 sata ujutru, suprug joj je poslao poruku da ugreje mleko jer se dete probudilo i plakalo. Nažalost, Ana nije odgovorila, a beba nije prestajala da plače. Suprug se ustao da proveri i tada je shvatio da nema traga od Ane.

Nakon što su je neprekidno zvali, shvatili su da je njen telefon bio isključen. Nisu znali šta je Ana nosila te večeri, ali primetili su da je nestao i njen roze ranac iz kuće. Iako su primili poruku da je bila dostupna rano ujutru, ona je trajala samo nekoliko sekundi.Sestra Ane ističe koliko je Ana bila povezana sa svojom ćerkicom, provodeći svaki dan s njom. Ova iznenadna odluka da napusti kuću duboko je uznemirila porodicu, a posebno s obzirom na prisnost između Ane i deteta koje je ostavila. Svi su duboko zabrinuti i očekuju brzo rešenje ovog slučaja kako bi Ana što pre bila pronađena i vratila se svojoj porodici.Ako imate bilo kakve informacije o nestanku Ane Petrović, molimo vas da se odmah obratite najbližoj policijskoj stanici kako bi se pomoglo u rešavanju ovog slučaja i vraćanju Ane njenoj porodici.

Preporučujemo