U izjavi za Republika.rs iz Gadžinog Hana, supruga preminulog Ljubiše javila je da su njen suprug i otac sahranjeni jučer, točno u 2 sata popodne. Selo Gornji Barbeš kod Gadžinog Hana prije samo dva dana suočilo se s potresnom tragedijom. Tragedija je zadesila ovu zajednicu oko 18:30 sati kada je 88-godišnji muškarac, očajno tragajući za pomoći za svog sina, izgubio svoj život. Nažalost, njegov sin preminuo je samo nekoliko trenutaka prije nego što je stigla smrt njegovog oca.

Stravičan događaj koji je doveo do smrti 63-godišnjeg sina Milana dogodio se kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo dok je tražio pomoć. Ovaj tužan događaj proživljavaju s velikom tugom članovi obitelji i stanovnici Gornjeg Barbeša. Vesna Stamenković, supruga preminulog Ljubiše, je za portal Republika.rs izjavila kako je u jednom danu izgubila dvoje najbližih rođaka, što je prouzročilo duboku tugu. Uzimajući u obzir ogromnu tragediju koja je zadesila njihovu obitelj, Vesna Stamenković se trudila pronaći riječi koje će opisati svoje osjećaje, no nemoć i tuga bili su prejaki. Njezin suprug bio je na liječenju srčanih problema, ali unatoč svemu, iznenada je preminuo u šumi.

Pokušavajući pronaći pomoć, njegov otac je krenuo traktorom, no nažalost i on je izgubio život nakon što se vozilo prevrnulo. Dok su suze preplavljivale njezino lice, Vesna se borila da izrazi svoju bol i konfuziju. Iznijela je kako su iz prethodnog braka s Ljubišom imali kćerku koja danas ima 23 godine. Nažalost, sada se suočavaju s ogromnom samoćom jer je Ljubiša pronađen mrtav u šumi.

Supruga preminulog muškarca zaključila je svoju priču osjećajem beznadnosti u kojoj se nalaze i izrazila je sumnju kako će se nositi s budućnošću. Podsjećamo, leš njihova sina pronađen je u istoj šumi u kojojoj je otac krenuo tražiti pomoć. Na mjesto događaja uputili su se policijski istražitelji kako bi proveli očevid, dok su medicinski stručnjaci koji su stigli na mjesto događaja mogli samo potvrditi tragičan ishod oba muškarca.

Preporučujemo